Veld Academy

Ontwikkelen naar een hoger niveau in de Veld Academy

Interne trainingen en opleiding vinden we belangrijk zodat onze medewerkers zich kunnen ontplooien en op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. In onze Veld Academy worden verschillende opleidingen aangeboden die de mogelijkheid bieden om jezelf, afhankelijk van interesse en capaciteit, te ontwikkelen. Het aanbod is erg breed, van CO2 trainingen voor servicemonteurs tot verkooptrainingen en cursussen die onze medewerkers van de meldkamer op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Voor alle functies zijn passende opleidingen te vinden die jouw carrière een boost geven. 

Praktijkgericht je diploma of certificaat behalen

Binnen de Veld Academy kun je heel praktijkgericht je diploma halen. De trainingen en opleidingen worden zowel intern als extern gehouden. Of het nu gaat om een dagtraining of een opleiding van twee jaar, in afstemming met de leidinggevende wordt samen gekeken naar een persoonlijk leerplan. Alle opleidingen sluiten naadloos aan op het dagelijks werk. Ze worden gegeven door professionals die dagelijks werkzaam zijn in het bedrijfsleven en op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen. Voor de technische opleidingen heeft Veld intern een praktijkruimte ingericht met testunits en koelmeubelen waar men zich kan uitleven op de nieuwste technieken. Geen lange dagen in de schoolbanken, maar praktijkgericht trainen met machines, situaties en systemen die je dagelijks tegenkomt.  

Eenvoudig omscholen in de Veld Academy

Wel een technische achtergrond maar geen ervaring in de koeltechniek? Dan biedt de Veld Academy de mogelijkheid om je eenvoudig om te laten scholen tot koeltechnisch specialist. Een mooie kans om als zij-instromer je kennis uit te breiden en als volwaardig koelmonteur aan de slag te gaan. Bovendien kom je binnen de Veld Academy in contact met vakgenoten en leert Veld Koeltechniek kennen als werkgever. 

Iedereen kan zich aanmelden voor een opleiding bij de Veld Academy. Een dienstverband is niet altijd een voorwaarde. Er zijn subsidieregelingen die het mogelijk maken om opleidingen gratis te volgen. Veld zoekt dit voor je uit en regelt het. Kom je bij ons werken dan betalen wij jouw opleiding en kun je gratis deelnemen. Behaal je dan je diploma dan bieden wij een baangarantie. 

Bootcamp koudetechniek

Wil je verder komen in je carrière? Een betere functie of uitdagender werk? Met de Bootcamp koudetechniek word je binnen vier weken opgeleid tot koelmonteur. Je behaalt de opleidingen Koeltechniek, F-gassen en de training 'Monteur als ambassadeur' en bent klaar voor de koelste baan!

Binnen no time op niveau ongeacht je voorkennis!

  • IN 4 WEKEN KLAAR (20 dagen 08:00 - 16:30)

  • KLEINE GROEPEN DUS VOLLEDIGE AANDACHT

  • NA SUCCESVOL AFRONDEN ONTVANG JE HET F-GASSEN CAT. 1 CERTIFICAAT

  • GRATIS BEGELEIDING SUBSIDIETRAJECT (NORMALE PRIJS 5.695,- excl. BTW)