KAM coördinator (Groenlo)

Ben jij een enthousiaste ambassadeur van kwaliteit, arbo/veiligheid en milieu en zorg je dat mensen “het waarom” snappen en kunnen toepassen? Vind jij het een uitdaging om KAM binnen de Veld Groep naar een hoger plan te trekken? Dan is dit dé baan voor jou.

Als KAM-Coördinator ligt jouw grootste uitdaging in het verzamelen, beheersen en verbeteren van alle KAM-gerelateerde activiteiten binnen Veld Koeltechniek en haar zusterondernemingen. Jij faciliteert samen met je KAM-collega bij het creëren van een veilige, gezonde en milieu-verantwoorde werkomgeving. Met jouw uitgebreide kennis zorg je voor een correcte vertaling van wetgeving en normeringen naar begrijpelijke taal, zodat deze toegepast kunnen worden in alle dagelijkse bedrijfsprocessen. Vanuit een coachende rol weet je collega’s mee te nemen in veranderende veiligheidsaspecten en ben je een interne vraagbaak op het gebied van kwaliteit, arbo/veiligheid en milieu. Daar waar nodig spreek jij collega’s aan op hun veiligheidsgedrag. Jij wijst ze op hun verantwoordelijkheden om zo samen onze veiligheidscultuur naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het (laten) uitvoeren van zowel interne als externe audits en het opstellen en onderhouden van de RI&E. Ook ben je verantwoordelijk voor het behouden van de certificeringen VCA, ISO 9001, F-gassen en Ecovadis. Jij stelt KAM jaarrapportages op en onderhoudt contact met in- en externe stakeholders.

Herken jij jezelf hierin?

• HBO werk- en denkniveau;
• MVK/HVK-diploma is een pré;
• Werkervaring in een soortgelijke functie is vereist, bij voorkeur binnen de (installatie)techniek;
• Communicatief sterk;
• Bereidheid om te reizen naar onze nevenvestigingen en diverse projecten;
• Zelfstandig, pragmatisch, klantgericht en daadkrachtig;
• Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
• Hybride werken is bespreekbaar.

Dit hebben we jou te bieden

Jouw plezier en succes staan bij ons voorop. Daarom vieren we samen af en toe een feestje. Beloning? Een goed salaris, passend bij je werkervaring en opleiding en zo’n 38 vrije dagen (inclusief ADV). Je komt te werken bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is met zo’n 450 medewerkers die betrokken zijn bij hun werk en bij elkaar.
Wij groeien, dus ook jij krijgt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ontdek hier je collega’s.


Enthousiast? Meer weten?

Ontdek meer over ons en over een carrière bij Veld Koeltechniek. Heb je vragen? Bel, app of mail met Marieke Nijland (HR-adviseur), m.nijland@veld.nl/06-20353576. Ben je er al uit dat je je talent wilt inzetten bij ons bedrijf? Mail je CV en motivatie naar onze HR-afdeling: hr@veld.nl.


Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.