Hulpmonteur elektrotechniek (Lopik)

Werken bij Littel Technische Installaties B.V. is werken bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van koel- en vriesapparatuur, airconditioning, klimatisering en de bouw en renovatie van met name voedselverwerkende bedrijven. We zijn in Lopik, centraal in Nederland, gevestigd, opereren zowel nationaal als internationaal en we kunnen voor de uitvoering van de projecten extra, enthousiaste medewerkers goed gebruiken. We zijn onder andere op zoek naar een hulpmonteur elektrotechniek.

Ben jij de hulpmonteur die ons komt versterken?

Kom je net van school en/of wil je graag aan de slag in de elektrotechniek, dan kan Lti je hierbij helpen. Wij zijn altijd op zoek naar aanvullend talent, waaronder een hulpmonteur voor de aansluiting van onze zeer moderne koelinstallaties. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en besturingen, bieden een goede werksfeer, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en volop kansen en mogelijkheden om verder te groeien in het vakgebied.

Geïnteresseerd?

Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar info@lti-bv.nl of laat je telefoonnummer achter, waarna wij contact met jou op zullen nemen. Wil je eerst nog meer informatie over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Peter Schenkel (tel. 0348 55 44 05).