Financieel Medewerker (Groenlo)

Heb jij passie voor cijfers en getallen? Heb jij de touwtjes in handen en kun jij klanten en relaties (telefonisch) goed te woord staan? Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn op zoek naar een veelzijdig financieel medewerker die onze afdeling komt versterken.

Dit wordt je werk

Als financieel specialist ben jij onderdeel van onze financiële administratie. Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse servicefacturatie van de verschillende bedrijven binnen de Veld Groep. Jij regelt niet alleen de financiële afhandeling van onze servicecontracten, maar maakt ook de bedrijfsanalyses die daarbij horen. Je hebt hiervoor regelmatig contact met klanten omtrent de facturatie. Verdere taken die aan bod komen zijn debiteurenbeheer, voorbereiden en het verwerken van betalingen in de bank. Je werk voer je volledig zelfstandig uit, hierbij krijg je de nodige vrijheid. Kortom, een afwisselende administratieve functie voor een nauwkeurige werker.

Herken jij jezelf hierin?

• Je hebt een afgeronde opleiding op financieel gebied
• Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pré
• Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar, uren in overleg;
• Je bent stressbestendig;
• Je bent nauwkeurig en zelfstandig;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent in staat om te schakelen tussen verschillende afdelingen en bedrijven;


Dit krijg je

Jouw plezier en succes staan bij ons voorop. Daarom vieren we samen regelmatig een feestje. Je krijgt zo'n 38 vrije dagen (inclusief ADV), dus een prettige balans tussen werk en privé. In onze eigen Veld Academy vind je ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen zodat jij stappen maakt in jouw carrière! Je komt te werken bij een snel groeiend bedrijf met zo’n 320 collega’s, die betrokken zijn bij hun werk én bij elkaar. Zit jij ook zo in elkaar, dan voel je je vast snel thuis bij onze mooie organisatie.

Over Veld Koeltechniek

Veld Koeltechniek is topspeler in de nichemarkt van koudetechniek en beheer. Wij zijn gespecialiseerd in het uitdenken, ontwikkelen en opleveren van kwalitatieve en toekomstbestendige koudetechniek en koudetechniek beheer. Met een unieke propositie met vijf verschillende business units (Industrie, Foodservice, Service, Retail en Groothandel) Verzorgen we alle koel- en vries binnen de foodsector, bouwen we supermarkten, zijn we een groothandel in koel- en vriesapparatuur en verzorgen we de service en onderhoud.

Bij onze organisatie werken ruim 320 medewerkers die door heel Nederland, maar ook steeds vaker daarbuiten actief zijn. Het bedrijf kent al vijf decennia lang een doorlopende groei. Vakkundige en gemotiveerde medewerkers leveren, installeren en onderhouden innovatieve producten en diensten waarbij aandacht voor energie, milieu en veiligheid centraal staat. We investeren in innovatie en werken continu aan nieuwe oplossingen als het gaat om energiezuinige installaties, hergebruik van restwarmte en koeling op basis van natuurlijke koudemiddelen.

Vanuit Groenlo beheren wij het shared service center, waar ook de afdeling Finance onder valt. Binnen het Shared Service Center voeren we naast de administratie van Veld Koeltechiek, ook de administratie van onze zusterbedrijven.

Enthousiast? Meer weten?

Heb je vragen? Bel, mail of app met Marieke Nijland via telefoonnummer 06 203 535 76. Ben je er al uit dat je je talent wilt inzetten bij ons mooie bedrijf? Solliciteer dan direct door een mail te sturen met je CV en motivatie naar Marieke (hr@veld.nl).


We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen. Benieuwd wat we nog meer te bieden hebben? Bekijk onze actuele vacatures.

Werken bij Veld

Naast een leuke baan bieden we je veel meer. Zo zijn er regelmatig leuke feestjes en bedrijfsuitjes. Daarnaast hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling. Want naast dat Veld innoveert, moet jij je natuurlijk ook continu kunnen blijven ontwikkelen!

38 vrije dagen
Leuke feestjes
Doorgroeimogelijkheden
Fijne werksfeer