Beginnend Monteur Koeltechniek (Groenlo)

Heb jij ervaring in de techniek en wil jij geld verdienen terwijl je leert? Ontdek dan jouw kansen als beginnend monteur koeltechniek. Je krijgt een volledig opleidingstraject in onze eigen Veld Academy, leert de kneepjes van het vak van je collega’s en werkt mee aan de mooiste projecten. Uiteindelijk kun je doorgroeien tot volwaardig monteur die van alle markten thuis is en zelfstandig op pad gaat. Kortom, een afwisselende, uitdagende baan waarin geen dag hetzelfde is.

Herken jij jezelf hierin?

  • MBO 4 (zoals mechatronica, werktuigbouw, operationele (AOT), installatie- of elektrotechniek)
  • Leergierig
  • Zin om je zelf te ontwikkelen om door te groeien?
  • Vriendelijk in contact met klanten en collega’s
  • Graag veel onderweg en met enige regelmaat overnachten in een goed hotel (dan heb je wel een lang weekend van 3 dagen!)

Wat mag je van ons verwachten?

Dankzij een goed introductieprogramma verloopt je start soepel. Zo ontdek je bij ons in Groenlo eerst alles over koeltechniek. We hebben een eigen Veld Academy met praktijkopleidingen die jou alles leren wat je nodig hebt om zelfstandig aan de slag te gaan. En het mooie is je krijgt al meteen een salaris. Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende werkplek met volop doorgroeimogelijkheden. Jouw reisuren worden volledig doorbetaald. Je wordt goed ondersteund door een prettig team van gemotiveerde collega’s die jou alles leren wat ze weten. 

Je werkt aan de mooiste projecten voor de mooiste klanten van de Benelux. Bekijk hier voorbeelden van projecten waaraan jij kan gaan werken.

Enthousiast? Meer weten?

Heb je vragen? Bel, mail of app met Marieke Nijland via telefoonnummer 06 - 203 535 76. Ben je er al uit dat je je talent wilt inzetten bij ons bedrijf? Solliciteer dan direct door een mail te sturen met je CV en motivatie naar Marieke (hr@veld.nl).

Wij vullen deze vacature via onze eigen werving in. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.