Allround monteur (Nijverdal)

Wil jij werken aan mooie professionele keukens én ben je graag onderdeel van een hecht team waar successen samen gevierd worden? Heb je een technische achtergrond of een ervaring als installateur? Dan is deze baan als Allround monteur echt iets voor jou!

Dit wordt jouw werk 

Je werkt aan de mooiste projecten in de grootkeuken en horeca omgeving. Je installeert en monteert samen met je collega’s de volledige keuken en de klimaatbeheersing in professionele keukens. Dit doe je onder andere bij horeca, bedrijven, schoolkantines en zorginstellingen. In jouw werk krijg je naast de installatietechniek te maken met verschillende technieken waaronder koeltechniek. Om deze technieken goed te beheersen bieden we passende opleidingen. Bij het opleveren van de grootkeuken ben jij aanspreekpartner voor de klant en geeft uitleg over de nieuwe apparatuur en het gebruik en onderhoud ervan. Daarnaast zul je van tijd tot tijd ook terugkomen bij onze trouwe klanten voor service. We vinden het belangrijk dat je een klant- en oplossingsgerichte mentaliteit hebt en vooral plezier hebt in je werk!

Herken jij jezelf hierin?

• MBO 3/4 mechatronica, werktuigbouw, operationele (AOT), installatie- of elektrotechniek
• Klant- en oplossingsgerichte mentaliteit
• Zelfstandig kunnen werken
• Vriendelijk in contact met klanten en collega’s
• Ben jij een echte teamspeler? Dan voel je je snel thuis bij Jannink!

Dit vind je bij ons

Een zelfstandige, afwisselende en uitdagende baan bij een no-nonsense bedrijf waar je samen met je collega’s werkt aan de mooiste projecten. Je komt in een leuk gemixt team van zeer ervaren mensen tot jonge gedreven gasten. Samen zorgen we voor een hoge klanttevredenheid voer het hele proces. We hechten veel waarde aan jouw ontwikkeling en bieden, naast een gezellige vrijdagmiddagborrel, allerlei ontwikkelingskansen in de vorm van opleidingen en trainingen. Dit doen we zowel intern als extern. Naast een goed salaris krijg je 38 vrije dagen (incl. ADV).


Enthousiast? Meer weten?

Heb je vragen? Bel, of mail met ons via telefoonnummer 0548 - 611 335. Ben je er al uit dat je je talent bij ons in Nijverdal wilt inzetten? Solliciteer dan en mail je CV en motivatie: info@jannink.nl.

Wil je als wervings-en selectiebureau voor ons zoeken? Sorry, geen belangstelling. Profielen en cv’s die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen worden behandeld als directe sollicitaties van de kandidaat.