Vacatures Veld Koeltechniek

Onze vacatures

Junior Koelmonteur

Junior koelmonteur (Nijkerk)

De dame achter je vraagt of je een pak melk aan wilt geven. Maar natuurlijk wil je dat. Je haalt je hoofd uit de koeling en geeft haar een literpak aan. Fijn zo’n rustig onderhoudsklusje na de uitdaging van vanochtend. Bij de vorige supermarkt was de complete diepvries uitgevallen en was het werken tegen de klok om de producten te kunnen behouden, gelukkig ben jij een oplettende monteur.

Lees verder
Field service engineer

Field service engineer (Randstad)

Je komt te werken in de meest complexe koel en vries technische systemen binnen de supermarkten en distributiecentra. Met name op het gebied van koeltechniek, maar ook meet en regeltechniek en volledige verduurzaming en warmteterugwinning systemen uiteraard al onze moderne systemen zijn uitgerust met het natuurlijk koudemiddel C02.

Lees verder
Financieel medeweker

Financieel medewerker (Groenlo)

Heb jij passie voor cijfers en getallen? Heb jij de touwtjes in handen en kun jij klanten en relaties (telefonisch) goed te woord staan? Dan maken wij graag kennis met jou! We zijn op zoek naar een veelzijdige financieel medewerker die onze afdeling komt versterken.

Lees verder
Projectleider

Projectleider (Nijkerk)

Je bent verantwoordelijk voor het totale beheer van een project: van opdracht tot overdracht naar de serviceafdeling. Daarbij zorg je dat onze klanten ontzorgd worden en de verkoopvoorwaarden goed, maar het liefst op een nog betere manier worden ingevuld. Alles voor een ‘dit had ik niet verwacht’ van onze klanten.

Lees verder
KAM coördinator

QHSE Manager (Groenlo)

Als QHSE Manager binnen Veld Koeltechniek in Groenlo ben je verantwoordelijk voor het formuleren, implementeren en professionaliseren van QHSE. De basis voor QHSE is gelegd, echter is er binnen deze snel groeiende organisatie behoefte om QHSE te professionaliseren en naar een hoger niveau te tillen. Daarvoor zijn legio mogelijkheden en kansen.

Lees verder
Servicetechnicus Binnendienst

Manager Service Binnendienst (Groenlo)

Afgelopen jaren hebben wij ons razendsnel ontwikkeld tot één van de leidende spelers in de business van het leveren van temperatuur in Nederland. In die ontwikkeling zijn wij een belangrijke partner geworden voor de top van de Nederlandse retail, food industry en foodservice sectoren. Als gevolg van deze sterke groei in combinatie met de ambities en verdere professionalisering die gevraagd wordt is er op de Business Unit Industrie behoefte aan een ervaren Manager Service Binnendienst.

Lees verder
Project Controller Veld Koeltechniek

Project Controller (Groenlo)

Ben jij een ervaren Projectcontroller met een scherp oog voor detail en is een projectgedreven organisatie voor jou bekend terrein? Zoek je een uitdagende rol waarin je kunt bijdragen aan de groei en efficiëntie van een dynamische organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees verder
Collega's Veld in overleg

Corporate Communicatie specialist (Groenlo)

Ben jij een ervaren, ondernemende en communicatief sterke professional met een passie voor corporate communicatie en marketing? En ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan is de functie van Corporate Communicatie Specialist bij Veld Koeltechniek jou op het lijf geschreven!

Lees verder
Marketeer Veld Koeltechniek

Marketeer (Groenlo)

Jij bent al ruimschoots bekend in het mooie vak Marketing en je bent klaar voor een volgende stap. Je gaat weer nieuwe ideeën opdoen, geïnspireerd raken en vooral jouw kennis en ervaring verder uitbreiden! Solliciteer en wordt onze nieuwe collega!

Lees verder
Service monteur

Servicemonteur (Lopik)

Werken bij Littel Technische Installaties B.V. is werken bij een toonaangevend bedrijf op het gebied van koel- en vriesapparatuur, airconditioning, klimatisering en de bouw en renovatie van met name voedselverwerkende bedrijven.

Lees verder
Inkoper

Senior Technisch inkoper (Nijkerk)

Jij zorgt dat de juiste onderdelen op het juiste moment op de juiste locatie zijn. Daarnaast geef je handen en voeten aan ons inkoopbeleid.

Lees verder
Keukenmonteur

Monteur Grootkeukentechniek (Nijverdal)

Wil jij werken aan mooie professionele keukens én ben je graag onderdeel van een hecht team waar successen samen gevierd worden? Heb je een technische opleiding of technische achtergrond? Dan is deze baan als monteur Grootkeukentechniek echt iets voor jou!

Lees verder

logo LTI
Logo Jannink
Logo Uyterlinde Koeltechniek
Logo Uyterlinde Koeltechniek