Carrière bij Veld

Wat is jouw specialisme? Wat vind jij leuk om te doen? We maken graag kennis met je om te horen hoe jij een bijdrage zou willen leveren aan Veld en hoe we jouw carrière verder kunnen helpen.

Kom langs op zaterdag 15 oktober!

Tijdens de Open Bedrijvendag Oost Gelre openen wij onze deuren voor jou! Tijdens deze dag kun je kennis maken met ons bedrijf, onze collega's en vertellen we je graag wat Veld als werkgever te bieden heeft. Zien we jou op 15 oktober tussen 10.00 uur en 15.00 uur? Meer informatie op www.openbedrijvendagoostgelre.nl

Werken bij Veld

Veld Koeltechniek is topspeler in de wereld van de koudetechniek en werkzaam bij de mooiste klanten in met name de Benelux maar ook daarbuiten. Wij leveren koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeukenspecialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

Wij geloven dat het succes van Veld gedragen wordt door twee pijlers: onze merken en onze mensen. Onze merken staan garant voor kwaliteit en hoogwaardige producten. De toepassing van deze producten in combinatie met het bijbehorende advies van onze professionals maken dat we altijd de best passende oplossing leveren voor onze klanten.

De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en we proberen onze mensen voortdurend te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo houden we elkaar scherp en zijn we in staat steeds weer op vernieuwende wijze in te spelen op de markt. We zijn van mening dat, door het beste uit onze mensen te halen, het beste resultaat bereikt wordt. Onze medewerkers krijgen dan ook volop de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Ga jij voor de koelste baan?

Werken in de koudetechniek bij Veld Industrie

Persoonlijke ontwikkeling

Wij innoveren, dus jij ook! Opleiding en training vinden we belangrijk zodat onze medewerkers zich kunnen ontplooien en op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. We bieden de mogelijkheid om jezelf, afhankelijk van interesse en capaciteit, te ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen wordt bij Veld als vanzelfsprekend beschouwd.

Opleidingen in de Veld Academy

Cursussen en opleidingen vinden plaats binnen onze eigen Veld Academy. Het doel van de Veld Academy is het overdragen van kennis, zij-instromers en jonge mensen opleiden en het doorontwikkelen van onze eigen medewerkers.  Voor alle functies worden trainingen aangeboden om jezelf te ontwikkelen naar een hoger niveau. De opleidingen vinden zowel intern als extern plaats en ze worden gegeven door professionals die dagelijks werkzaam zijn in het bedrijfsleven en op de hoogte van alle laatse ontwikkelingen. 

Heb jij Veld in je DNA?

 

Veld is een familiebedrijf en dat merk je. Onze collega's zijn gedreven, hebben passie voor hun vak en doen graag een stapje extra. Het Veld DNA laat zich omschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. We werken met een team van zo'n 200 collega's die betrokken zijn bij hun werk en bij elkaar. Samen zetten we de schouders eronder en werken we toe naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Zit jij ook zo in elkaar, dan voel je je bij ons snel thuis.

 

Veld op De Achterhoekse Talententuin

Op vrijdag 13 mei stonden we op De Achterhoekse Talententuin. Een event voor scholieren en studenten om kennis te maken met werkgevers. Een geslaagde dag voor zowel de jongeren als voor ons als werkgever. Ben jij benieuwd wat Veld voor jou kan betekenen? Neem contact op met Marieke of Joyce, zij vertellen je graag meer! 

Stage lopen bij Veld

Veld Koeltechniek is een officieel erkend leerbedrijf. We enthousiasmeren studenten graag voor onze producten en diensten in de koudetechniek en de verschillende banen in de koeltechniek. Regelmatig worden er op scholen gastcollege's gegeven over het koeltechnische vak, maar ook op het gebied van verkoop, en financiele administratie werken we nauw samen met scholen. We vinden het belangrijk om studenten van diverse studierichtingen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en bieden veelvuldig stageplekken op verschillende afdelingen.

Vragen over onze vacatures? Neem contact op met ons!

Een carrière starten bij Veld? Solliciteer nu!

Jouw droombaan gevonden tussen onze vacatures? Stuur ons jouw CV met motivatie.

CV

Velden met een * zijn verplicht