Carrière bij Veld

Wat is jouw specialisme? Wat vind jij leuk om te doen? We maken graag kennis met je om te horen hoe jij een bijdrage zou willen leveren aan Veld en hoe we jouw carrière verder kunnen helpen.

Werken bij Veld

Veld Koeltechniek is topspeler in de wereld van de koudetechniek en werkzaam bij de mooiste klanten in met name de Benelux maar ook daarbuiten. Wij leveren koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeukenspecialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners.

Wij geloven dat het succes van Veld gedragen wordt door twee pijlers: onze merken en onze mensen. Onze merken staan garant voor kwaliteit en hoogwaardige producten. De toepassing van deze producten in combinatie met het bijbehorende advies van onze professionals maken dat we altijd de best passende oplossing leveren voor onze klanten.

De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en we proberen onze mensen voortdurend te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo houden we elkaar scherp en zijn we in staat steeds weer op vernieuwende wijze in te spelen op de markt. We zijn van mening dat, door het beste uit onze mensen te halen, het beste resultaat bereikt wordt. Onze medewerkers krijgen dan ook volop de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Jouw talent inzetten bij Veld?

Wil jij samen met ons werken aan de gaafste projecten, waarbij de nieuwste technieken tot je beschikking staan? We zoeken regelmatig nieuwe mensen om onze teams te versterken. Kijk of jouw droombaan hier ook tussen zit. Spreekt Veld jou aan maar zie je niet direct een passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie.

Naar vacatures

Heb jij Veld in je DNA?

 

Veld is een familiebedrijf en dat merk je. Onze collega's zijn gedreven, hebben passie voor hun vak en doen graag een stapje extra. Het Veld DNA laat zich omschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. We werken met een team van zo'n 200 collega's die betrokken zijn bij hun werk en bij elkaar. Samen zetten we de schouders eronder en werken we toe naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Zit jij ook zo in elkaar, dan voel je je bij ons snel thuis.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Wij innoveren, dus jij ook! Opleiding en training vinden we belangrijk, zodat ook onze medewerkers op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties. Iedereen heeft bij Veld de mogelijkheid om zichzelf, afhankelijk van interesse en capaciteit, te ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen beschouwen wij als vanzelfsprekend.

Geen koeltechnische opleiding, maar wel een technische achtergrond? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden bij Veld Koeltechniek. Voor verschillende functies bieden we een zowel intern als extern volledig opleidingstraject zodat ook jij aan de slag kunt in de koeltechniek. 

Vragen over onze vacatures? Neem contact op met Joris

Stage lopen bij Veld

Veld Koeltechniek is een officieel erkend leerbedrijf. We enthousiasmeren studenten graag voor onze producten en diensten in de koudetechniek en de verschillende banen in de koeltechniek. Regelmatig worden er op scholen gastcollege's gegeven over het koeltechnische vak, maar ook op het gebied van verkoop, en financiele administratie werken we nauw samen met scholen. We vinden het belangrijk om studenten van diverse studierichtingen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en bieden veelvuldig stageplekken op verschillende afdelingen.

Een carrière starten bij Veld? Solliciteer nu!

Jouw droombaan gevonden tussen onze vacatures? Stuur ons jouw CV met motivatie.

CV

Velden met een * zijn verplicht