Carrière bij Veld

Wat is jouw specialisme? Wat vind jij leuk om te doen? We maken graag kennis met je om te horen hoe jij een bijdrage zou willen leveren aan Veld en hoe we jouw carrière verder kunnen helpen.

Start jouw carrière bij Veld

Wij geloven dat het succes van Veld gedragen wordt door twee pijlers: onze merken en onze mensen.

Onze merken staan garant voor kwaliteit en hoogwaardige producten. De toepassing van deze producten in combinatie met het bijbehorende advies van onze professionals maken dat we altijd de best passende oplossing leveren voor onze klanten.

De verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie en we proberen onze mensen voortdurend te stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zo houden we elkaar scherp en zijn we in staat steeds weer op vernieuwende wijze in te spelen op de markt. We zijn van mening dat, door het beste uit onze mensen te halen, het beste resultaat bereikt wordt. Onze medewerkers krijgen dan ook volop de kans om zichzelf te ontwikkelen.

Werken bij Veld

Naast een leuke baan bij Veld bieden we je veel meer. Zo zijn er regelmatig leuke feestjes en bedrijfsuitjes. Daarnaast hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling. Want naast dat Veld innoveert, moet jij je natuurlijk ook continu kunnen blijven ontwikkelen. Geen ervaring in de koudetechniek? Geen probleem, we leren je dit mooie vak graag!

38 vrije dagen
Leuke feestjes
Doorgroeimogelijkheden
Een prettige werksfeer

Persoonlijke ontwikkeling

Wij innoveren, dus jij ook! Opleiding en training vinden we belangrijk zodat onze medewerkers zich kunnen ontplooien en op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. We bieden de mogelijkheid om jezelf, afhankelijk van interesse en capaciteit, te ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen wordt bij Veld als vanzelfsprekend beschouwd.

Opleidingen in de Veld Academy

Cursussen en opleidingen vinden plaats binnen onze eigen Veld Academy. Het doel van de Veld Academy is het overdragen van kennis, zij-instromers en jonge mensen opleiden en het doorontwikkelen van onze eigen medewerkers.  Voor alle functies worden trainingen aangeboden om jezelf te ontwikkelen naar een hoger niveau. De opleidingen vinden zowel intern als extern plaats en ze worden gegeven door professionals die dagelijks werkzaam zijn in het bedrijfsleven en op de hoogte van alle laatse ontwikkelingen. 

Stage lopen bij Veld

Veld Koeltechniek is een officieel erkend leerbedrijf. We enthousiasmeren studenten graag voor onze producten en diensten in de koudetechniek en de verschillende banen in de koeltechniek. Regelmatig worden er op scholen gastcollege's gegeven over het koeltechnische vak, maar ook op het gebied van verkoop, en financiele administratie werken we nauw samen met scholen. We vinden het belangrijk om studenten van diverse studierichtingen kennis te laten maken met het bedrijfsleven en bieden veelvuldig stageplekken op verschillende afdelingen.

Heb jij Veld in je DNA?

Veld is een familiebedrijf en dat merk je. Onze collega's zijn gedreven, hebben passie voor hun vak en doen graag een stapje extra. Het Veld DNA laat zich omschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. We werken met een team van zo'n 320 collega's die betrokken zijn bij hun werk en bij elkaar. Samen zetten we de schouders eronder en werken we toe naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Zit jij ook zo in elkaar, dan voel je je bij ons snel thuis.

Naar vacatures

Vragen over onze vacatures? Neem contact op met ons!

Een carrière starten bij Veld? Solliciteer nu!

Jouw droombaan gevonden tussen onze vacatures? Stuur ons jouw CV met motivatie.

CV

Velden met een * zijn verplicht