Vrieswerkbank 4-deurs

De 4-deurs vrieswerkbanken van Veld zijn naar wens samen te stellen. Er kan zelf worden bepaald of er deuren of lades in de werkbank moeten komen zodat de werkbank perfect afgesteld is op de keuken waar de werkbank moet komen. De zelfsluitende deuren en lades zorgen voor een veilige werkomgeving. De roosters van de vrieswerkbank zijn geplaatst in U-vormige rails. Dit zorgt ervoor dat deze roosters in uitgetrokken toestand nooit kunnen kantelen. 

Ontdooisysteem zorgt voor energiebesparing

De vrieswerkbank beschikt over een automatisch ontdooisysteem. Hierdoor smelt aangevroren ijs op de koelmachine direct. Door dit niet handmatig te hoeven doen en het automatisch wordt gedaan scheelt het niet alleen energie, maar ook tijd!

In verschillende formaten leverbaar

Veld biedt vrieswerkbanken in veel verschillende formaten. Zo kan er worden gekozen uit een vrieswerkbank van 2046 mm tot 2560 mm. De diepte kan varieren tussen de 700 en 800 mm, de hoogte tussen 850 mm tot 900 mm. De vrieswerkbanken zijn volledig in RVS. Tevens is ook de samenstelling zelf te kiezen. Meer weten over onze vrieswerkbanken? Lees er hier meer over of vraag het aan één van onze adviseurs. 

 

 

 

Specificaties

Temperatuurbereik
-10°C tot -24°C
Breedte
van 2046 tot 2560 mm
Diepte
van 700 tot 800 mm
Hoogte
van 850 tot 900 mm
Koelen
Geforceerd
Afwerking
RVS
Klimaatklasse
5
Ontdooiing
Automatisch
Deuren
Zelfsluitend
Prijs
€2.985 tot €5.683

Voordelen

  • Toepasbaar in elke keuken
  • Eigen samenstelling
  • Snelle levering
  • Volledig te modificeren

Meer informatie over onze 4 deurs vrieswerkbank?

Velden met een * zijn verplicht