Vrieswerkbanken

Een goede vrieswerkbank is bijna niet meer weg te denken uit een horecakeuken. Veld Koeltechniek heeft diverse soorten vrieswerkbanken in het assortiment. Om de horecakeuken zo in te richten dat het voldoet aan alle eisen is het bij Veld mogelijk om een eigen vrieswerkbank samen te stellen. Zo wordt door Veld de beste vrieswerkbank geleverd. Daarnaast zorgen wij voor optimale service en zijn veel meubelen uit voorraad leverbaar.

Het kiezen van de juiste vrieswerkbank

Voordat een vrieswerkbank wordt aangeschaft is het goed om vooraf na te denken over de indeling van de keuken: Wat wordt er bereid op de vrieswerkbank? Hoeveel ruimte is er? Hoeveel mensen zijn werkzaam in de keuken? Door vooraf de antwoorden op deze vragen goed helder te hebben kan er een optimaal werkcomfort worden gecreëerd. Daarnaast wordt niet alleen de juiste inrichting gerealiseerd, maar wordt ook het meeste rendement gehaald uit de onderneming. 

Onderhoudsvriendelijk

Bij Veld Koeltechniek kunt u kiezen voor een vrieswerkbank dat volledig is uitgevoerd in RVS, zowel inwendig als uitwendig. RVS is onderhoudsarm en daarmee wordt tijd en geld bespaard. Tevens is de vrieswerkbank volledig beschermd tegen beschadigingen en roestvorming.

Op maat gemaakte vrieswerkbank

De vrieswerkbanken zijn in veel diverse soorten en maten verkrijgbaar. Afhankelijk van de wensen die er zijn kunnen verschillende lengtes, dieptes en hoogtes worden gekozen voor de werkbank. Van een 2-deurs vrieswerkbank tot een 4-deurs vrieswerkbank. Daarnaast kan er worden gekozen uit deuren, lades of een combinatie daarvan. Een geheel op maat gemaakte vrieswerkbank? Ook dat is mogelijk, onze specialisten adviseren u graag!  

Wilt u meer informatie?

Bewegingsruimte horecakeuken

Goede bewegingsruimte voor medewerkers in een horecakeuken is erg belangrijk. De vrieswerkbanken van Veld Koeltechniek zijn door hun design een goede keuze voor het behouden van de ruimte binnen de professionele keuken. Zo beschikken de vrieswerkbanken over zelfsluitende lades en deuren. Zo kunnen lades en deuren niet openstaan en worden gevaarlijke situaties uitgesloten. Tevens blijft de kwaliteit van verse producten behouden en biedt de werkbank een optimale werkruimte voor medewerkers. Op de werkbank zijn goed maaltijden te bereiden en heeft zijn de benodigde producten dichtbij de hand. 

In iedere omgeving geschikt

De vrieswerkbanken van het merk Afinox zijn ontworpen voor extra hoge omgevingstemperaturen. Hierdoor zijn ze geschikt voor iedere keuken. De werkbanken werken optimaal in een omgevingstemperatuur tot wel 43°C en worden aangestuurd middels een digitale microprocessor met temperatuursuitlezing aan de voorzijde. Hoewel de werkbank een hoge omgevingstemperatuur tolereert is het wel verstandig om de werkbank zo ver mogelijk van apparatuur te plaatsen dat gebruikt wordt voor o.a. koken, bakken en frituren. Dit komt de veiligheid van de verwerkte voedingsmiddelen ten goede en bovendien zorgt dit voor minimaal energieverbruik.

Specificaties

Deuren
2 t/m 4 deuren
Temperatuurbereik
-10°C tot -24°C
Breedte
van 1130 tot 2560 mm
Diepte
van 700 tot 800 mm
Hoogte
van 850 tot 900 mm
Wielen
Stelpoten
Koeling
Geforceerd
Ontdooiing
Automatisch
Materiaal
RVS
Uitvoering
Stekkerklaar en split

Voordelen

  • Toepasbaar in elke keuken
  • Eigen samenstelling
  • Snelle levering

Waarmee kunnen wij u helpen?

Velden met een * zijn verplicht