Pizzawerkbanken

Uw klant is een ware pizzaspecialist! Dan weet uw klant als geen ander dat pizza's het beste bereid kunnen worden op een granieten werkblad. Zo blijft het deeg niet plakken. Een pizzawerkbank is speciaal ontwikkeld voor het bereiden van pizza’s en dus ideaal om pizza’s op klaar te maken én te bewaren. Met zelfsluitende deuren en lades wordt er geen hinder ondervonden van openstaande werkbanken, wat ook het energieverbruik zeer ten goede komt. Bij Veld kunt u kiezen uit een pizzawerkbank met 2, 3 of 4 deuren.

Waarom kiezen voor een pizzawerkbank?

Een pizzawerkbank is zo gemaakt dat er perfect pizza’s op kunnen worden bereid en kunnen worden bewaard. Iedere pizzaspecialist weet dat pizza’s het beste op een granieten werkblad kunt klaarmaken, omdat het deeg daar niet op blijft plakken. Onze pizzawerkbanken zijn daarom standaard van een granieten werkblad voorzien, zodat u meteen aan de slag kunt. Dit natuursteen is niet alleen een lust voor het oog, maar is ook nog eens kras- en hittebestendig.

Verschillende uitvoeringen

Veld biedt zowel RVS-modellen aan als RVS-look modellen. Daarnaast is er keuze uit werkbanken in verschillende prijsklassen. Alle werkbanken zijn standaard uitgerust met een geforceerde koeling, volautomatische ontdooiing en een elektronisch bedieningspaneel met digitale uitlezing. Ook zijn er modellen die uitgerust zijn met een ongekoeld ladeblok, waarin uitstekend deegbollen in bewaard kunnen worden. Om ruimte te besparen, raden wij aan om een Pancooler te gebruiken, elke werkbank is voorzien van een achteropstand ten behoeve van de Pancooler.

Wilt u meer informatie?

Specificaties

Deuren
2-, 3- of 4-deurs
Temperatuurbereik
-2°C / 7°C
Breedte
1310 mm / 1450 mm
Diepte
800mm
Hoogte
1040 mm / 1466 mm
Poten
RVS stelpoten
Koeling
Geforceerde koeling
Klimaatklasse
4 en 5
Materiaal
RVS

Voordelen

  • In iedere keuken toepasbaar
  • Eigen samenstelling
  • Snelle levering

Meer weten over onze Pizzawerkbanken?

Velden met een * zijn verplicht