IJsbunker

Naast het ruime assortiment in ijsmachines heeft Veld Koeltechniek altijd een passende ijsbunker voor u. Een ijsbunker is handig om ijs in te bewaren zodat u nooit door uw ijsvoorraad heen bent. Daarnaast beschikken niet alle ijsblokjesmachines of schilferijsmachines over een eigen bunker. Een losse ijsbunker is dan dé oplossing. Hiermee bent u altijd verzekerd van voldoende ijsopslag!

Keuze uit polyetheen of kunstof

De bunkers zijn uitgevoerd in polyetheen en kunststof. Bunkers uitgevoerd in polytheen zijn makkelijk schoon te houden. Polyetheen is tevens vriesbestendig en is bestand tegen kou tot wel -40°C. Het materiaal brokkelt niet af en is dus zeer geschikt voor een ijsbunker. Daarnaast kunt u kiezen voor een ijsbunker met verrijdbare kunstoffen containers. Hierdoor kunt u het ijs gemakkelijk vervoeren over de werkvloer. De ijsbunker is verkrijgbaar in veel verschillende maten, zo zit er altijd een geschikt model tussen die goed past in uw keuken.

IJsbunker verkrijgbaar in vele maten

De ijsbunker is bij Veld Koeltechniek verkrijgbaar in veel verschillende maten. Zo is de ijsbunker verkrijgbaar in een breedte tussen de 560 mm en 1560 mm. De diepte van de ijsbunker is beschikbaar tussen de 790 tot 1330 mm. De hoogte is verkrijgbaar tussen 1000 en de 2460 mm. Ook de capaciteit van de ijsbunker varieert. Zo kan de ijsproductie varieren tussen de 100 kg tot 550 kg. Afhankelijk van hoeveel capaciteit u nodig heeft kunt u bij Veld Koeltechniek altijd terecht voor de juiste ijsbunker. Meer weten over de ijsbunker of over de formaten, neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer! 

Neem contact met ons op

Specificaties

Breedte
van 560 tot 1.560 mm
Diepte
van 790 tot 1.330 mm
Hoogte
van 1.000 tot 2.460 mm
Capaciteit
100 tot 550 kg

Voordelen

  • Gemakkelijk veel ijs opslaan

Wilt u meer informatie?

Velden met een * zijn verplicht