IJsblokjesmachine

IJsblokjesmachines worden in veel verschillende bedrijven en sectoren gebruikt. Het is van belang dat u een goed werkende en betrouwbare ijsmachine heeft, die ook nog eens energiezuinig is. Veld Koeltechniek heeft een breed scala aan ijsmachines van Brema in het assortiment opgenomen, dit gerenommeerde merk staat al jaren bekend om het leveren van ijsmachines van topkwaliteit.

Welke ijsblokjesmachine heeft u nodig?

Het kan lastig zijn om de juiste ijsblokjesmachine te kiezen. Het is daarom belangrijk dat u zich afvraagt waar u de ijsblokjes voor wilt gaan gebruiken. In een cocktail heeft u namelijk andere ijsblokjes nodig dan in de medische sector. Daarnaast is het ook belangrijk om vooraf af te vragen hoeveel ijsblokjes u dagelijks gebruikt. U kiest dan uiteraard voor een ijsmachine die uw gewenste capaciteit kan leveren. Zo zit u nooit zonder ijs. Hieronder ons assortiment met daarin drie verschillende varianten ijsblokjesmachines: 

  • De Ice Cube. Het standaard ijsblokje van 18 gram dat voor elk glas geschikt is;
  • De Ice Finger. Een ijsblokje in de vorm van een vingerhoedje dat dankzij zijn holle vorm een extra koeloppervlakte heeft. Deze is zeer geschikt voor koolzuurhoudende dranken;
  • Fast Ice. Een piramidevormig ijsvlokje dat ongeveer 7 gram weegt.

Bij het kiezen van een ijsblokjesmachine is het dus goed om vooraf af te vragen waarvoor u de ijsblokjesmachine gaat gebruiken. Zo heeft u altijd het juiste ijsblokje. Heeft u hulp of advies nodig? Onze experts staan altijd voor u klaar!

Weten welk ijsblokjesmachine u moet kiezen? Wij helpen u graag!

Voordelen van een Brema ijsblokjesmachine

Onze Brema ijsblokjesmachine levert onder uiteenlopende omstandigheden dezelfde kwaliteit ijsblokjes, bijvoorbeeld in geval van een sterk wisselende temperatuur binnen een ruimte. Daarnaast is het grote voordeel van de Brema ijsmachines dat de sproeiers zijn gemaakt van gecoat metaal en dat verschil merkt u in de praktijk. De sproeiers zijn zeer gemakkelijk te demonteren hierdoor zijn ze snel en makkelijk schoon te maken. Dankzij de krachtige waterstraal van de sproeiers wordt verkalking voorkomen. Dankzij deze voordelen is de Brema ijsblokjesmachine zeer onderhoudsarm en ontzettend makkelijk te reinigen.

IJsblokjesmachine in vele maten verkrijgbaar

De ijsblokjesmachine is in veel verschillende maten verkrijgbaar. Zo is de ijsblokjesmachine beschikbaar in een breedte tussen de 450 en de 738 mm, de diepte van de ijsblokjesmachine is verkrijgbaar tussen de 569 mm tot 690 mm. Ook zijn er verschillende hoogtes beschikbaar. De hoogte van de ijsblokjesmachine kan variëren tussen de 600 mm en de 920 mm. Daarnaast kunt u de productie bepalen van de ijsmachine. Dit begint bij 67 kg per 24 uur en kan oplopen tot 400 kg per 24 uur. De bunkervoorraad is verkrijgbaar van 9 kg tot 55 kg. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

Neem contact met ons op

Specificaties

Breedte
van 450 tot 738 mm
Diepte
van 569 tot 690 mm
Hoogte
van 600 tot 920 mm
Productie per 24uu
van 67 kg tot 400 kg
Bunkervoorraad
van 9 kg tot 55 kg

Voordelen

  • De sproeiers zijn makkelijk te reinigen
  • Weinig onderhoud

Heeft u vragen?

Velden met een * zijn verplicht