Welkom bij Veld Koeltechniek!

Hier lees je meer over werken bij Veld Koeltechniek en laten we je graag de voordelen zien.

Veld Koeltechniek is topspeler op gebied van koudetechniek. We werken met de nieuwste technieken en ontwikkelen continu, voor jou als techneut daarom een ware walhalla. Wanneer je bij Veld Koeltechniek komt te werken krijg je er ruim 200 collega's bij. Een groot bedrijf, maar persoonlijkheid staat bij ons voorop. Daarnaast zijn er genoeg momenten om je collega's goed te leren kennen, want regelmatig zijn er feestjes en bedrijfsuitjes. Daarnaast hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling. Want naast dat Veld innoveert, moet jij je natuurlijk ook continu kunnen blijven ontwikkelen. Geen ervaring in de koudetechniek? Geen probleem, we leren je dit mooie vak graag! 

Werken bij Veld Koeltechniek:

38 verlofdagen
Flexibele werktijden
Goed salaris
Doorgroeimogelijkheden

Goed gereedschap en bedrijfsbus

Wanneer je bij Veld Koeltechniek komt te werken zorgen wij dat je gebruik kunt maken van goed gereedschap en (indien nodig) rijd je in een bus van Veld. Om het werk voor jou als monteur zo makkelijk mogelijk te maken zorgen we ervoor dat 's nachts jouw bus wordt ingepakt met de materialen die jij de volgende dag nodig hebt. Zo hoef je niet iedere dag langs onze vestiging in Groenlo.  

Een carriereswitch bij Veld

Doen wat je leuk vindt, dat is het belangrijkste. Zo is één van onze monteur geswitcht van baan. Hij was loodgieter en is nu koelmonteur bij Veld Koeltechniek. Daarnaast werkt hij vier dagen en heeft hij drie dagen weekend. Lees zijn verhaal hieronder!