Service

Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koelinstallatie en / of vriesinstallatie. Uw producten moeten op de juiste temperatuur blijven, tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengt de economische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur. Met onze landelijk opererende serviceafdeling staan wij 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar voor u klaar.

Economische levensduur koelinstallatie verlengen

Veld biedt verschillende mogelijkheden voor het preventief en correctief onderhoud van uw installatie. We kennen diverse Service Level Agreements.
U bepaalt zelf welke contractvorm het beste bij u past.

Wij zorgen waar nodig voor een snelle interventie bij u op locatie. Bij storingsmeldingen zijn wij altijd te bereiken via 0544-476476. U wordt automatisch doorgeschakeld met de juiste persoon, die de juiste verwerking van de melding waarborgt.

Uw installaties op afstand beheren en monitoren

We kunnen uw koel- en vriesinstallaties op afstand beheren en monitoren. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons ADAP-KOOL® systeem. Het systeem is door iedere installateur te onderhouden en te bedienen. Ook het aanleveren van uw verplichte temperatuurregistraties doet u eenvoudig en eenduidig met het ADAP-KOOL® systeem.

Wij helpen u graag verder

Wilt u maandelijks op de hoogte gehouden worden of weten welke aanbiedingen interessant zijn voor u?

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail: