Schepijsvitrines uit voorraad leverbaar!

Nu de temperaturen langzaam omhooggaan is het weer tijd om ijs te verkopen. Een mooie schepijsvitrine die niet alleen de kwaliteit van het ijs waarborgt, maar waarin je het ijs ook mooi kunt presenteren helpt jou bij een goede verkoop. Veld koeltechniek heeft schepijsvitrines in het assortiment in verschillende soorten en maten. Of je nu ijs als extra optie wilt toevoegen aan je assortiment of een volledige ijssalon wilt inrichten, bij Veld vind je de schepijsvitrine die past bij jouw onderneming.

Speciaal voor de start van het ijsseizoen hebben wij een aantal schepijsvitrines zeer scherp geprijsd. Deze vitrines zijn direct uit voorraad leverbaar, dus geen lange levertijden. 

De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij en start volgende week al met de verkoop van ijs.

Opzetvitrines schepijs

 

Met deze opzetmodellen ijsvitrines is het mogelijk om op ieder gewenste plek eenvoudig schepijs te verkopen.

De schepijsvitrines zijn in twee verschillende maten te verkrijgen en voorzien van een vlakke of ronde deksel. De opzetvitrines zijn handig in gebruik, gemakkelijk te verplaatsen en ideaal als men beschikt over weinig werkruimte.

Afhankelijk van het formaat bieden de vitrines aan twee (5L) tot zes (2.5L) smaken ijs. Tijdelijk zijn de 5 liter ijsbakken bij de prijs inbegrepen.

Voeg ijs toe aan je assortiment met de Brio Ice 4

 

De Brio Ice schepijsvitrine biedt een eenvoudige mogelijkheid om schepijs te gaan verkopen. Ook als de verkoop van schepijs niet de hoofdzaak is binnen jouw onderneming voeg je op deze manier heel eenvoudig schepijs toevoegen aan het assortiment. Je hebt weinig ruimte nodig voor deze vitrine.

Het meubel staat op wielen en is daardoor makkelijk te verplaatsen. De glasopouw wordt los meegeleverd, dus je kunt de ijsvitrine met of zonder glasopbouw gebruiken. De Brio Ice biedt ruimte aan vier verschillende smaken ijs en beschikt over een voorraadruimte.   

 

Schepijsvitrine Slant Ice

Net als de Brio Ice schepijsvitrine biedt de Slant Ice een eenvoudige mogelijkheid om schepijs te gaan verkopen. Je hebt weinig ruimte nodig voor deze vitrine en dankzij een stijlvol ontwerp past deze in vrijwel ieder interieur. 

Het meubel is gemakkelijk te verplaatsen door de zwenkwielen en heeft een binnenverlichting waardoor het schepijs nog mooier gepresenteerd wordt. De glasopouw wordt los meegeleverd, dus je kunt de ijsvitrine met of zonder glasopbouw gebruiken. De Slant Ice biedt ruimte aan zes smaken ijs en beschikt over een voorraadruimte die het makkelijk maakt het ijs snel bij te vullen. 

Stijlvol en compact: TOP 6 J en TOP 7 J

Deze stijlvolle schepijsvitrine past in vrijwel ieder interieur. Het model is uitgevoerd met een ronde ruit aan de presentatiekant. Aan de achterzijde is deze schepijsvitrine voorzien van een kantelruit waarmee de presentatieruimte kan worden afgesloten als er geen ijs geschept wordt. Dit zorgt voor kwaliteitsbehoud van het ijs.

De ijsvitrine beschikt over verlichting boven de ijsbakken en is voorzien van een voorraadgedeelte aan de achterzijde. Je hebt dus altijd extra ijs voorhanden.

De schepijsvitrine is te bestellen in een uitvoering voor 6 ijsbakken of 7 ijsbakken. 

 

Meer informatie? Bestellen?

Retromodellen schepijsvitrines

Veld heeft meerdere retromodellen schepijsvitrines in het assortiment. 

Deze schepijsvitrines zijn uitgevoerd met ronde schepijsbakken die het ijs op geheel eigen wijzige presenteren. De Dolce Vita Lux is te verkrijgen in een uitvoering voor vier, zes of tien smaken ijs. Voor het gemak bevatten de vitrines over een ingebouwde lepelspoelbak.

De ijsbakken worden niet standaard meegeleverd en zijn los bij te bestellen. Ook los bij te bestellen is de plexiglas opbouw met een houder voor een smakenkaart.

Schepijsvitrines J7 Extra en J9 Extra

 

Deze stijlvolle schepijsvitrine past in vrijwel ieder interieur. Het model is uitgevoerd met een ronde ruit aan de presentatiekant. Aan de achterzijde is deze schepijsvitrine voorzien van een kantelruit waarmee de presentatieruimte kan worden afgesloten als er geen ijs geschept wordt. Dit zorgt voor kwaliteitsbehoud van het ijs.

De ijsvitrine beschikt over verlichting boven de ijsbakken en is voorzien een voorraadgedeelte aan de achterzijde. Je hebt dus altijd extra ijs voorhanden.

De schepijsvitrine is te bestellen in een uitvoering voor 7 ijsbakken of 9 ijsbakken. 

Meer informatie? Bestellen?

IJsvitrine Dolce Vita Elle

 

Dit model schepijsvitrine is uitgevoerd met een ronde ruit aan de presentatiekant en aan de achterzijde een kantelruit om de presentatieruimte mee af te sluiten. Het kunststof werkblad biedt voldoende ruimte om prettig te kunnen werken.

De schepijsvitrine is te bestellen in een uitvoering voor 10 of 13 ijsbakken. Het ijs is snel en gemakkelijk bij te vullen vanuit het extra voorraadgedeelte aan de achterzijde dat aan evenveel voorraadbakken ruimte biedt. 

 

Dorado 12 ideaal voor de ijssalon

 

De Dorado 12 is een echt visitekaartje voor je ijssalon. Het meubel biedt ruimte voor de presentatie van 12 smaken ijs die mede dankzij een sfeervolle verlichting in de koof jouw klanten gegarandeerd het water in de mond doet lopen.

De schepijsvitrine heeft een verwarmde kantelbare gebogen voorruit. Hierdoor is de kans op condensvorming minimaal en blijft het ijs altijd goed zichtbaar. Met het standaard meegeleverde rolgordijn is de vitrine goed af te sluiten zodat de kwaliteit van het ijs gewaarbord blijft. 

Het ruime RVS werkblad maakt de schepijsvitrine extra gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. 

Meer informatie? Bestellen?

La Squadra Selecta schepijsvitrines

Een goede presentatie van het schepijs stimuleert de verkoop ervan. Een kwalitatieve schepijsvitrine met een perfecte temperatuurbeheersing en optimale luchtstroom is om die reden een must voor jouw ijssalon. De schepijsvitrines Selecta presenteren het schepijs op spectaculaire wijze. 

Selecta kenmerkt zich door de strakke lage glasopbouw en kan gevuld worden tot wel 24 verschillende ijssmaken. De voorrruiten zijn verwarmd zodat het ijs ten alle tijde mooi gepresenteerd blijft.

La Squadra Bella ijsvitrines

Deze schepijsvitrine is een echte must have voor iedere ijssalon met goede smaak. Deze stijlvolle schepijsvitrine presenteert het ijs zoals het smaakt: Perfect! Door de optimale temperatuurbeheersing en luchtstroom blijft het schepijs niet alleen een lust voor het oog. 

Bella is voorzien van een geforceerde koeling en kenmerkt zich door een gebogen voorruit die eenvoudig te reinigen is. Tot wel 20 smaken kun je presenteren in deze schepijsvitrine. De voorruit is verwarmd, zodat er geen condens ontstaat. 

In overleg en tegen meerprijs is deze schepijsvitrine in iedere RAL kleur leverbaar. 

Schepijsvitrine kopen?

Onze adviseurs helpen u graag!

Velden met een * zijn verplicht

Meer informatie? Bestellen?