Veld Exclusive IJsvitrines

Unieke kwaliteit voor een aantrekkelijke prijzen!

Ontdek

IJsvitrines die ijs laten stralen

Een schepijsvitrine bepaalt voor een groot deel de uitstraling van een ijssalon. Deze verdient daarom een prominente plek in de salon die klanten maximaal zicht biedt op het overheerlijke schepijs. Een ijsvitrine is een vititekaartje voor jouw ijssalon die het voor jong en oud een feestje maakt hun favoriete smaken uit te zoeken.

Sfeerfoto ijs

Welke schepijsvitrine kopen?

Wanneer je een ijsvitrine wilt kopen, zijn er een aantal keuzes te maken. Deze helpen je bij het kiezen van de beste schepijsvitrine die de kwaliteit van het ijs waarborgt. Welk soort ijs gaat u verkopen? Werkt u met hoog gedecoreerde ijsbakken of verkoopt u ijs dat glad afgestreken in een ijsbak wordt gepresenteerd? Welke smaken ijs gaat u verkopen? De ene smaak ijs droogt namelijk sneller uit dan het andere. De samenstelling van het ijs en de manier van presenteren bepalen voor een groot deel welk type schepijsvitrine het meest geschikt is.

IJsvitrine Mirabella 9-baks

Meer weten?

Zelf ervaren welke meerwaarde de ijsvitrines van Veld koeltechniek bieden? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Voor iedere situatie een geschikte ijsvitrine

De Veld Exclusive schepijsvitrintes zijn in verschillende modellen en formaten te verkrijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid smaken ijs die je wil presenteren vind je bij ons altijd de juiste vitrine. Het model Mirabella is een statisch gekoelde ijsvitrine die door deze slim in te delen plek biedt tot wel 18 smaken ijs. De NEO ijsvitrines zijn geforceerd gekoeld en zijn te verkrijgen tot wel 24 bakken ijs (à 5 liter).

Alle ijsvitrines zijn uit voorraad te leveren!

 

 

IJsvitrine met een statische koeling

Een statische koeling bevat een ingeschuimde verdamper die de vrieskou produceert. Meestal zit deze verdamper in de wand van de vitrine verwerkt. De koude lucht uit deze vitrine valt als het ware naar beneden en vult een koeling zo met lucht. In een schepijsvitrine is het raadzaam om RVS schepijsbakken te gebruiken. Deze geleiden de kou beter en zorgen daarmee voor een efficiënter gebruik van de vitrine. Belangrijk is om de ijsvitrine goed in te delen zodat ijs niet uitdroogt of verkleurd. Daarom is het aan te raden het ijs niet te hoog in de vitrine te plaatsen. 

 

IJsvitrine ijsjes

Geforceerd gekoelde IJsvitrine

Geforceerde schepijsvitrines kenmerken zich door een constante luchtcirculatie vanuit een verdamper die net onder het werkblad is gemonteerd. De ventilatoren die zo hoog mogelijk in de ijsvitrine zijn geplaatst, blazen de vrieskou over het ijs. Aan de andere kant van de ijsvitrine wordt deze kou aangezogen. Zo ontstaat een constante koude circulatie. Schepijsvitrines met een geforceerde koeling zijn zeer geschikt om hoog gedecoreerd ijs in te presenteren. De vitrine kunt u het beste aan het einde van iedere dag leeghalen om te reinigen en ontdooien. Het schepijs bewaar je dan eenvoudig in een ijsbewaarkast.

IJsvitrine NEO 24-baks

Schepijsvitrines van Veld koeltechniek

In de loop der jaren heeft Veld een brede klantenkring opgebouwd in de horeca. Ook tankstations, lunchrooms en speciaalzaken weten hun weg naar Veld Koeltechniek te vinden. Dankzij deze ruime ervaring bent je altijd verzekerd van het juiste advies. De Veld exclusive ijsvitrine's zijn exclusief ontwikkeld voor en verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek. In het assortiment vind je schepijsvitrines met zowel geforceerde koeling als statische koeling. Ze waarborgen de kwaliteit en bieden een mooie blik op het ijs, wat jouw klant zeker het water in de mond doet lopen. 

Assortiment ijsvritrines

Onze ijsvitrines laten jouw producten stralen. Ze zijn uit voorraad leverbaar en maken het eenvoudig om zeer laagdrempeling te starten met de verkoop van ijs. Bekijk ons volledige assortiment.

Meer weten over de ijsvitrines?

Zelf ervaren welke meerwaarde de vitrines van Veld koeltechniek bieden? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op!