Veld Koeltechniek neemt Jannink Nijverdal over

Per 1 januari 2021 slaan Veld Koeltechniek uit Groenlo en Jannink Grootkeukentechniek uit Nijverdal de handen ineen en gaan samen verder. Jannink wordt onderdeel van de Veld groep. Na een intensieve voorbereiding zijn begin deze week de handtekeningen onder het contract geplaatst.

Ronny Jannink, eigenaar van Jannink, ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “Sinds de oprichting staan we bekend als betrouwbare totaalleverancier van grootkeukeninrichtingen en installaties. Dit doen we door te werken vanuit eerlijke relaties, betrouwbare communicatie en met vakkundige medewerkers. Veld Koeltechniek is voor ons geen onbekende, we werken al veel samen en zijn heel blij dat we hier onderdeel van gaan uitmaken.”

Voor Veld Koeltechniek is de overname een investering in het verbreden van haar activiteiten. “Met het opnemen van Jannink in de Veld familie halen we uitgebreide kennis in huis over de totaalinrichting van Grootkeukens. Door de overname kunnen we inspelen op de toenemende groei van onder andere fastfoodrestaurants en tankshops. We kunnen de markt optimaal bedienen en versterken zo onze marktpositie binnen foodservice.”, aldus Michel Berends, commercieel directeur Veld Koeltechniek.

Het is de eerste keer dat Veld Koeltechniek een overname doet en daarmee een mijlpaal voor dit familiebedrijf. Voor nieuwe en bestaande klanten van Jannink verandert er niet veel. Jannink zal grotendeels zelfstandig blijven opereren vanuit Nijverdal.