Veld Koeltechniek lanceert Veld Academy en gaat samenwerking aan met Studium

Kennis overdragen, doorontwikkelen van medewerkers en nieuwe medewerkers opleiden. Veld brengt het allemaal samen in de Veld Academy. 

Opleiding en training vinden we belangrijk zodat onze medewerkers zich kunnen ontplooien en op de hoogte blijven van de nieuwste technieken. We bieden de mogelijkheid om jezelf, afhankelijk van interesse en capaciteit, te ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen wordt bij Veld als vanzelfsprekend beschouwd. 
Het grote tekort aan (koel)technische vakmensen vraagt om breder te werven. Mensen met interesse in en affiniteit met techniek zijn vaak wel bereid zich om te laten scholen, maar hebben niet altijd de behoefte terug de schoolbanken in te gaan. Met de Veld Academy bieden we zij-instromers de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Je kunt heel praktijkgericht een diploma behalen en je carrièrekansen vergroten. Bovendien kom je binnen de Veld Academy in contact met vakgenoten en leert Veld Koeltechniek kennen als werkgever. Kortom de Academy brengt ons dichter bij de markt en de markt dichter bij ons.

Bootcamp koudetechniek in samenwerking met Studium

Onderdeel van de Veld Academy is de bootcamp Koudetechiek. Binnen vier weken in het bezit van je diploma en bevoegd koelmonteur. Geen lange dagen in de schoolbanken, maar praktijkgericht trainen met machines, situaties en systemen die je dagelijks tegenkomt. Het idee van een opleiding in deze vorm geven, was een lang gekoesterde wens bij Veld. Studium kwam eigenlijk op het juiste moment met een kant-en-klare oplossing voor ons. Dit in combinatie met een persoonlijke klik met de medewerkers van Studium heeft er toe geleid dat we hier een gezamenlijk project van hebben gemaakt. 

Vooral het denken vanuit de klantbehoefte (lees student) en daarop inspelen met een bootcamp sprak ons enorm aan. Mensen opleiden is natuurlijk investeren in de toekomst maar kost vooral geld als hier lang over gedaan wordt. Met de Bootcamp ben je snel op niveau en is een kandidaat snel inzetbaar voor een bedrijf. 

De Bootcamp koudetechniek geeft jouw carrière een nieuwe impuls. Het brengt je binnen no time een stap dichterbij de koelste baan die er is, namelijk koelmonteur!