Bewaking van uw koelinstallatie op afstand? Real time inzicht in de temperatuur van uw koelinstallaties en daardoor eenvoudig beschikken over een temperatuuroverzicht ten behoeve van uw HACCP-protocol? Dit kan nu ook in de horeca- en grootkeuken omgeving. Met de slimme centrale koelinstallaties van Veld voert u de regie over uw koelapparatuur.

Centrale installaties van Veld zijn standaard voorbereid op afstandsbeheer

Hoe fijn is het om uw koel- en vriesinstallaties zorgeloos onder controle te hebben? Ook in de horeca en grootkeuken omgeving, waarbij meerdere kleinere meubels en koelcellen aangesloten zijn op een centrale installatie is het wenselijk uw apparatuur te kunnen monitoren. 

De centrale koelinstallaties van Veld zijn standaard geschikt gemaakt voor het DANFOSS ADAP- KOOL® – systeem. Dit betekent dat u gemakkelijk kunt overstappen op afstandsbeheer.

Afstandsbeheer: hoe werkt het?

Wanneer u kiest voor afstandsbeheer voorzien wij uw installatie van een stukje hardware: de ADAP KOOL System Manager. Deze is verbonden met ons software systeem. Hiermee heeft u zelf online via ‘Storeview’ of middels de mobiele app real time inzicht in de temperaturen en alarmen van uw installaties. Bijkomend voordeel is dat u met één druk op de knop een temperatuuroverzicht kunt overleggen aan uw controleur van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).   

Haccp-Overzicht

Meldkamer Veld Koeltechniek

Optioneel kunt u ervoor kiezen om het systeem aan te sluiten op onze meldkamer in Groenlo. Uw installaties worden dan 24 uur per dag en 7 dagen in de week door ons gemonitord. Ons team van experts bewaakt uw installaties op afstand en adviseert u over de benodigde vervolgacties in geval van storingen.

De voordelen van DANFOSS ADAP KOOL®

 • Kostenbesparend
  Besparing van investering derden systeem. Veld installaties zijn standaard voorbereid op het DANFOSS systeem (compressor regelaar en verdampers) daardoor is monitoring met bestaande sensoren mogelijk (geen dubbelde sensoren = geen extra kosten). 
 • Zelf inloggen
  Middels ‘Storeview’ of de ‘Siteservice app’ op afstand zicht en (afhankelijk van uw rechten) beheer op uw installaties.
 • Registraties eenvoudig op te halen
  Met één druk op de knop een temperatuuroverzicht voor uw NVWA controleur.
 • Via separate modules verschillende uitbreidingsopties mogelijk
  Laat u informeren door een van onze adviseurs.

Wij denken graag met u mee

Wanneer u graag wilt weten of het rendabel is om de koelinstallaties van uw horeca of grootkeuken omgeving aan te sluiten op een slimme centrale koelinstallatie met afstandsbeheer, dan kunt u vrijblijvend om een adviesgesprek vragen. Ook informeren wij u graag over de verschillende opties van het systeem. Denk daarbij aan het beheer van dag- en nachtregelingen, energiemetingen of bijvoorbeeld aan het koppelen van verschillende winkelformules op één System Manager.