Plus ’t Lam klaar voor de toekomst

Deze week opende Plus ’t Lam in Dordrecht op feestelijke wijze haar deuren. De winkel die is omgebouwd naar de nieuwe Plus Briljant formule 2.0 van Plus Supermarkten is maar liefst 1,5 keer zo groot geworden. Die extra ruimte wordt met name benut voor meer beleving en versproducten.

Ondernemer Pel ’t Lam biedt zijn klanten een ruim aanbod aan vers- en kant-en-klaarproducten. Centraal in de winkel ligt de Makerij, met een slagerij, royale brood-, banket- en bonbonafdeling en pizza hoek.

Volledig gasloos

In een tijdsbestek van 4 weken waarbij de winkel ruim 2 weken gesloten moest worden heeft een flinke verbouwing plaatsgevonden. Veld leverde alle diepvriesmeubelen, koel- en vriescellen, koelwerkbanken en vleesvitrines. Deze zijn aangesloten op de centrale installatie met CO2 Booster voorzien van warmtepompen.

Op basis van onze kennis en ervaring op het gebied van CO2 ontwikkelden we deze unit, die de capaciteit voor zowel koel, vries als verwarming van de winkel levert. Hierdoor is de gasaansluiting van het pand komen te vervallen. De winkel is volledig gasloos en daarmee klaar voor de toekomst.

Overzicht-plus-'tlam