Koeltechnisch partner van NS

Op praktisch iedere straathoek kun je tegenwoordig een kop koffie, een frisje, broodje of snack kopen. Essentieel daarin is de koeltechniek om de producten vers te houden. Zo ook op treinstations. Het gemak van de reiziger is hierbij het uitgangspunt. NS stations exploiteert verschillende foodformules. Voorbeelden zijn o.a. Julia’s, Kiosken, Luca’s, en Station huiskamers. Wanneer er bij deze formules iets verbouwd moet worden of er een nieuwe winkel geopend gaat worden, is Veld Koeltechniek de aangewezen partij het koeltechnische gedeelte op zich te nemen.

 

Samenwerken geeft zekerheid

Als vaste koeltechnische partner van NS denken we graag met hen mee in de advisering, de voorbereiding en de uitvoering van de diverse verbouwingen van deze formules. Deze samenwerking zorgt niet alleen voor zekerheid voor ons, maar zorgt ook voor zekerheid bij de opdrachtgever.

Zeker in deze tijden waar levertijden oplopen en er een groot personeelstekort is kunnen we door de samenwerking hierop anticiperen. Zo hebben we begin dit jaar met de NS de planning en de werkzaamheden afgestemd. Hierdoor weten wij welke projecten we gaan uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat we de projecten met de projectleiders van NS goed kunnen voorbereiden. Door dit vroegtijdig te inventariseren hebben we op tijd de koelmeubelen en materialen kunnen bestellen en monteurs kunnen inplannen. Vervolgens is er een detailplanning afgestemd.

Alleen door deze goede samenwerking en tijdige inventarisatie kunnen we een succesvol project draaien. Is er toch iets waar we tegenaan gaan lopen? Dan vertellen we het eerlijke verhaal en zorgen dat NS op tijd betrokken wordt. Door hen te informeren en mee te laten denken komen we tot de oplossing met het beste resultaat. Een win-winsituatie voor zowel ons als onze opdrachtgever.

 

Veld Koeltechniek werkt o.a. samen met: