Kennissessie over F-gassen en PFAS met veel belangstelling ontvangen

Voor onze klanten hebben we een kennissessie georganiseerd met het actuele onderwerp "F-gassen en de impact op de toekomst van koeltechniek". Het was een waardevolle bijeenkomst waarin we samen met twee inspirerende gastsprekers diep zijn ingegaan op de komende veranderingen in de F-gassen verordening. Dit zorgt ervoor dat er een noodzakelijke transitie nodig is in de koeltechniek. Daarnaast kwam ook de mogelijke PFAS-restrictie aan de orde.

De bewustwording rondom deze veranderingen is essentieel, aangezien we allemaal streven naar een duurzamere toekomst. Bij Veld zijn we ervan overtuigd dat het delen van kennis de sleutel is tot verandering. Daarom hebben we onze klanten uitgenodigd om samen met ons inzichten te krijgen in de nieuwe ontwikkelingen en de effecten op koeltechniek.

We vinden het belangrijk om onze klanten proactief te informeren over deze veranderingen en hen te ondersteunen bij het nemen van duurzame beslissingen. Samen kunnen we stappen zetten richting een groenere toekomst!

Download hier de factsheet met daarin de laatste ontwikkelingen wat betreft de F-gasverordening.