Jumbo Els Boek kiest voor service

Jumbo Els Boek kiest voor service

Nadat duidelijk werd dat de Jumbo van Els Boek ging verbouwen is zij aan de slag gegaan met het plan en de tekeningen. Het resultaat is inmiddels te aanschouwen. In september 2021 kon zij haar vernieuwde Jumbo feestelijk openen. In dit artikel leest u waarom Els Boek koos voor Veld Koeltechniek.

“Toen bekend werd dat we gingen verbouwen zijn we op zoek gegaan naar een partner die ons kon helpen met de koeltechniek. We kozen voor Veld Koeltechniek vanwege de goede service die wordt verleend. Daarnaast zijn de lijnen kort en vinden wij het heel prettig dat Veld met vaste monteurs werkt. Zij kennen de winkel en onze medewerkers.”

Nu de verbouwing achter de rug is mag het eindresultaat er zijn. Klanten en medewerkers zijn tevreden over de nieuwe winkel. “De LED-verlichting in de deuren is perfect. Dit scheelt veel gedoe met schapombouwen. Daarnaast heerst er een heerlijke rustige uitstraling in de winkel. Zoals klanten zeggen: “Het is een ware food experience bij Jumbo Els Boek!”. Daar doen wij het voor! Alles voor onze klant.” Aldus Els Boek van Jumbo Els Boek.