Gekoeld speciaalbier voor Brouwerij Brouwersnös in Groenlo

Afgelopen pinksterweekend opende brouwerij Brouwersnös haar deuren. Een ambachtelijke brouwerij en distilleerderij aan de gracht van Groenlo. De mooie locatie en het prachtige pand zorgen voor een unieke beleving. 

Historische locatie

Een bezoek aan Villa Adriana en het Brouwerspark is zeker de moeite waard. Villa Adriana was meerdere generaties het “woonhuis” van een bekende brouwersfamilie uit Groenlo.  Met de verbouwing van het pand wordt de bierige geschiedenis nu voortgezet en verder uitgebouwd met kleinschalige, ambachtelijke craftbieren. De villa is tot proeflokaal gedoopt. Vanaf het terras kijk je hier op de prachtig aangelegde tuin, ofwel het Brouwerspark. Het park is openbaar toegankelijk en gelegen aan de gracht waar je in de toekomst tevens een vaart kan maken met de welbekende fluisterbootjes.

Backbar koelers van Veld

Veld leverde voor het proeflokaal haar nieuwe lijn Coreco backbar koelers. De temperatuur van de backbar koeler kan volledig afgestemd worden op het soort bier. De blond bieren worden bijvoorbeeld kouder weggezet dan de donkere en zwaardere bieren die op een iets minder lage temperatuur het best geserveerd worden. Daarnaast mochten we twee Celltherm koelcellen plaatsen. Een bewaar koelcel voor de keuken en een opslag/terugkoelcel voor de bieren en overige dranken.

Exploitant Rob Porskamp over de samenwerking met Veld Koeltechniek

“De reden waarom wij Veld Koeltechniek als koeltechnisch partner hebben gekozen is omdat wij al jaren bekend zijn met Veld. Een partij met veel kennis en met echte vakmensen. Daarnaast is het contact met de projectleiding en de accountmanager altijd fijn en relaxed geweest. Dit alles heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat waar we allemaal trots op mogen zijn!”

Brouwersnos-bier-proeflokaal