Energiezuinige supermarkt voor Plus in Wezep

Trots dat we de grootste supermarkt van Plus in Wezep mochten bouwen! Met een indrukwekkende oppervlakte van 2200 vierkante meter is deze hypermoderne supermarkt uitgerust met innovatieve koeltechnologie met focus op energie-efficiëntie, warmteterugwinning en betrouwbaarheid.

Dit project is geheel gericht op het creëren van een duurzame en geavanceerde winkelomgeving voor @Plus in Wezep. De supermarkt is ontworpen met het oog op energiezuinigheid en maakt gebruik van geavanceerde technologieën om het energieverbruik te minimaliseren en de milieu-impact te verminderen. Dankzij de toepassing van warmteterugwinningssystemen wordt energie efficiënt hergebruikt. Hierdoor wordt de ecologische voetafdruk van de supermarkt aanzienlijk verkleind. Een belangrijk aspect van het project is ook de focus op total cost of ownership (TCO). Veld Koeltechniek heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de supermarkt niet alleen energiezuinig is, maar ook economisch voordelig is op de lange termijn.

Total Cost of Ownership

Een belangrijk aspect van het project is de focus op total cost of ownership (TCO). Veld Koeltechniek heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de supermarkt niet alleen energiezuinig is, maar ook economisch voordelig is op de lange termijn. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën en slimme systemen wordt de TCO geoptimaliseerd, waardoor Plus in Wezep aanzienlijke kostenbesparingen kan realiseren.

Om maximale bedrijfszekerheid te garanderen is de supermarkt van Plus in Wezep aangesloten op de meldkamer van Veld Koeltechniek. Dit betekent dat eventuele storingen of problemen direct worden gedetecteerd en snel en efficiënt worden opgelost. De samenwerking tussen Veld Koeltechniek en Plus in Wezep zorgt voor een betrouwbare en probleemloze exploitatie van de supermarkt, waardoor de klanten altijd kunnen rekenen op een optimale winkelervaring.