Nieuws

Jumbo Els Boek kiest voor service

Na ruim een jaar met de tekening van de winkel bezig te zijn geweest werd het in november 2020 definitief: Jumbo Els Boek gaat verbouwen! In september 2021 werd de verbouwde Jumbo geopend. Lees hier meer.

Lees verder

Maatregelen bij tropische temperaturen

Bij temperaturen boven de 30 graden komt uw koelinstallatie aan de grens van zijn ontwerpcondities. Tips om problemen te voorkomen.

Lees verder

De Grote Megamini Techniekdag Quiz-Challenge-Spel-Show. Veld Koeltechniek doet mee!

Techniekdagen worden dit jaar door omstandigheden rond het coronavirus afgelast. VNO-NCW Midden heeft om deze reden, samen met diverse werkgroepen uit de omgeving, een techniekshow opgezet. Hier kunnen leerlingen uit groep 7 en 8 en uit klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs kennismaken met techniek. Ook Veld Koeltechniek doet mee aan dit project.

Lees verder
Training veld Academy

Veld Koeltechniek lanceert Veld Academy en gaat samenwerking aan met Studium

Kennis overdragen, doorontwikkelen van medewerkers en nieuwe medewerkers opleiden. Veld brengt het allemaal samen in de Veld Academy. 

Lees verder
Fijne Koningsdag

Koningsdag 2021

Wij gaan genieten van een lekker lang Koningsweekend en zijn maandag en dinsdag gesloten. Voor service gerelateerde vragen zijn wij bereikbaar op 0544 - 476 - 476.

Lees verder

Luchtbehandelingskast studenten ROC Aventus

Veld Koeltechniek heeft speciaal voor het ROC Aventus in Apeldoorn een luchtbehandelingskast up-to-date gemaakt. Aan de hand van deze kast kunnen de studenten in de praktijk leren hoe koeltechniek werkt.

Lees verder

Veld Koeltechniek in 'Kijk op Oost Nederland'

Deze maand een mooi artikel over ons in 'Kijk op oost Nederland' Over procesoptimalisatie en sociale innovatie. Van toegevoegde waarde zijn voor de klant en werken in een prettige werksfeer met gepassioneerde medewerkers.

Lees verder

Veld Koeltechniek neemt Jannink Grootkeukentechniek uit Nijverdal over

Per 1 januari 2021 slaan Veld Koeltechniek uit Groenlo en Jannink Grootkeukentechniek uit Nijverdal de handen ineen en gaan samen verder. Jannink wordt onderdeel van de Veld groep. Na een intensieve voorbereiding zijn begin deze week de handtekeningen onder het contract geplaatst.

Lees verder

Veld Koeltechniek en corona

Veld Koeltechniek neemt de situatie rondom het coronavirus uiterst serieus. Grootste prioriteit is de gezondheid van onze medewerkers en het kunnen blijven uitvoeren van de werkzaamheden voor onze klanten. In het kader van een goede samenwerking tussen Veld en haar partners hebben wij een aantal essentiële extra maatregelen genomen.

Lees verder

Boost Pioneer certificaat voor Veld Koeltechniek

Veld Koeltechniek is door de provincie Gelderland benoemd tot BOOST pionier sociale innovatie. Vrijdag 6 maart reikte Peter Kerris, gedeputeerde van de Provincie, tijdens een bedrijfsbezoek aan Veld het certificaat hiervoor uit.

Lees verder

Studenten ROC Aventus krijgen les met speciaal gebouwde koelunit

Leren over koeltechniek en meteen kunnen zien hoe het in de praktijk werkt. Met de nieuwe koelunit, ontwikkeld door Veld Koeltechniek, is dat mogelijk

Lees verder

Koude installatie Pap Eggs in bedrijf genomen

Het bedrijf Pap Eggs, bouwt een nieuwe vestiging in Nunspeet. Veld Koeltechniek ontwierp hiervoor de koel- en klimaat techniek.

Lees verder

Veld betrokken bij herziening NPR 7601: ontwerpnorm voor CO2 installaties

Voor de bouw van een koelinstallatie op het natuurlijke koudemiddel CO2 (koolstofdioxide/R744) zijn er normen waarin beschreven staat

Lees verder

Veld bouwt aan Unilevers Foods Innovation Centre in Wageningen

Op de campus van Wageningen University & Research bouwt Unilever het state of the art Foods Innovation Centre.

Lees verder

Duurzame koelcel verwarmt Aldi België

5 sterren BREAAM Outstanding score voor het distributiecentrum van Aldi België dankzij de energiezuinige oplossingen van Veld Koeltechniek

Lees verder

Plus ’t Lam klaar voor de toekomst

Deze week opende Plus ’t Lam in Dordrecht op feestelijke wijze haar deuren. De supermarkt is volledig gasloos en daarmee klaar voor de toekomst

Lees verder

Koelinstallatie of energiecentrale?

Gasloos bouwen heeft de toekomst. Het is een gemiste kans voor uw bedrijfssucces om daar niet nu al op in te spelen.

Lees verder

Slimme centrale koelinstallatie voor de horeca en grootkeuken omgeving

Met de slimme centrale koelinstallaties van Veld voert u ook in de horeca en grootkeuken omgeving de regie over uw koelapparatuur.

Lees verder

CO₂-Compact-Booster voor gasloze stadswinkels

In 2017 ontwikkelde Veld Koeltechniek samen met Coop een concept voor stadswinkels.

Lees verder

Is CO₂ een goede oplossing voor u als horeca ondernemer?

Het is koudemiddel CO2 een goede oplossing voor u als ondernemer? Wij geven u de voor- en nadelen van het koudemiddel CO2

Lees verder

Gekoeld speciaalbier voor Brouwerij Brouwersnös in Groenlo

Veld leverde voor het proeflokaal haar nieuwe lijn Coreco backbar koelers.

Lees verder

Gasloos bouwen: integraal ontwerpen

Op uitnodiging van OSV was Veld afgelopen 5 april aanwezig als gastspreker bij het bedrijfsbezoek aan Ameco.

Lees verder

Koude- en warmtetechniek voor World of Food

Veld leverde voor deze prachtige winkel de koel- en vriestechniek, de koel- en vriesmeubelen en de koel- en vriescellen.

Lees verder

Eerste industriële toepassing van energiebesparende Vloeistof Ejector

Een ingenieus stukje techniek waarmee we energie van hogedruk-niveau, die normaal verloren gaat als expansieverlies, nuttig inzetten.

Lees verder

Van uitgekiend ontwerp naar inbedrijfstelling

Vernuftige installatie voor Ameco in Apeldoorn. Het behoud van de kwaliteit van het Nederlandse rundvlees staat hier voorop.

Lees verder

Denken in oplossingen voor NS Kiosk

In het kader van veiligheid hebben we voor NS Kiosk 2.0 een alternatieve koeling geleverd met aan vier zijden glas.

Lees verder

Al klaar voor de nieuwe milieuregels?

Al klaar voor de nieuwe milieuregels? Milieubelastende koeltechniek heeft zijn langste tijd gehad. Wat betekent dat voor de grote- en middelgrote koelinstallaties

Lees verder

Propaan als koudemiddel

Propaan als koudemiddel? De uitfasering van chemische koudemiddelen is nu bijna een jaar definitief. Tijd om de mogelijkheden met natuurlijke koudemiddelen eens naast elkaar te zetten.

Lees verder