Ontmoet ons op 15 oktober!

Kom langs bij Veld & ontdek de wereld van koeltechniek

Veld Koeltechniek

Op zaterdag 15 oktober openen wij tijdens de open bedrijvendag onze deuren voor jou!

Tijdens deze dag kun je ons bedrijf en onze mensen ontmoeten. Want wist je dat wij topspeler zijn in Nederland op gebied van koeltechniek? We helpen supermarktketens, koel- en vrieshuizen, de voedingsmiddelenindustrie verduurzamen met vooraanstaande koudetechniek. Wij werken voor landelijk bekende merken zoals bijvoorbeeld de NS, Plus, Picnic, Aldi, BP en Unilever.

Op 15 oktober krijg je een kijkje achter de schermen, kom je meer te weten over koeltechniek en ervaar je hoe het is om hier te werken!

Veld Koeltechniek als werkgever

Naast dat we je graag kennis willen laten maken met koeltechniek, laten we je ook graag zien wat we voor jou als werknemer te bieden hebben. Zo staat jouw plezier en succes bij ons voorop!

Blijven ontwikkelen
Regelmatig leuke bedrijfsfeestjes
Werken voor bekende merken
38 vakantiedagen

Werken bij Veld Koeltechniek

Veld is een familiebedrijf en dat merk je. Onze collega's zijn gedreven, hebben passie voor hun vak en doen graag een stapje extra. Het Veld DNA laat zich omschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. We werken met een team van zo'n 200 collega's die betrokken zijn bij hun werk en bij elkaar. Samen zetten we de schouders eronder en werken we toe naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Zit jij ook zo in elkaar, dan voel je je bij ons snel thuis.

Neem alvast een kijkje bij onze actuele vacatures ➡️

Onze Business Units

Schepijsvitrine Mirabella

Groothandel

Bij onze Business Unit Groothandel kunt u terecht voor allerlei koel- en vriesoplossingen. Als koeltechnieker, reseller of e-tailer wilt u een kwalitatief goed en breed assortiment kunnen bieden aan uw klanten.

Lees verder
Koelingen supermarkt

Retail

Met onze business unit Retail helpen we supermarktformules met de (koel)inrichting van de supermarkt. Voor een supermarkt is een betrouwbare koeling essentieel. Hiermee wordt de versheid van producten gewaarborgd en wordt derving voorkomen.

Lees verder
Toonbankkoeling tankshop

Foodservice

Bij onze Business Unit Foodservice staat de moderne consument centraal. Zij vragen zowel op locatie als onderweg om een gezonde gemaksoplossing voor ieder moment van de dag. Dit vraagt om een breed assortiment verse producten die bewaard, bereid en gepresenteerd moeten worden.

Lees verder
Koelinstallatie Veld Koeltechniek

Industrie

Zonder koeling in de levensmiddelenindustrie geen goed gevulde koelkast. De voedselzekerheid van onze maatschappij is afhankelijk van goed werkende koelinstallaties. Onze Business Unit Industrie levert een belangrijke bijdrage in de voedingsmiddelenindustrie.

Lees verder
Koelingen supermarkt

Service

Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koel- en/of vriesinstallatie. Uw producten moeten op de juiste temperatuur blijven, tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengt de economische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur.

Lees verder