Wat is jouw talent? Ontdek het bij Veld!

Leuk dat je aanwezig bent bij De Achterhoekse Talententuin!

Leuk dat je aanwezig bent bij De Achterhoekse Talententuin! Je hebt daar Veld Koeltechniek ontmoet, hier vertellen we je graag meer over wat je bij ons kunt verwachten. Om te beginnen vertellen we eerst wat meer over Veld. Veld Koeltechniek is topspeler in de wereld van de koudetechniek en werkzaam bij de mooiste klanten in met name de Benelux maar ook daarbuiten. Wij leveren koel- en vriesoplossingen voor o.a. de horecasector, groothandelaren, koeltechnische installatiebedrijven, grootkeukenspecialisten, supermarktorganisaties, de voedingsmiddelenindustrie, koel- en vrieshuizen en logistieke dienstverleners. Dit doen wij voor bekende merken zoals: bp, Aldi, Plus, Albert Heijn, Picnic en vele andere merken.

Lees meer

Persoonlijke ontwikkeling

Wij innoveren, dus jij ook! We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat jij met opleiding en training stappen maakt in jouw carrière. We bieden jou de mogelijkheid om jezelf, afhankelijk van interesse en capaciteit, te ontwikkelen. Het volgen van opleidingen en trainingen wordt bij Veld als vanzelfsprekend beschouwd. We hebben een eigen Veld Academy, waar jij jezelf verder kunt blijven ontwikkelen.

Veld Academy
Duurzaam ondernemen
Nieuwste technieken

Leuke bedrijfsfeestjes!

Ontspanning is natuurlijk super belangrijk. Hoe leuk is het dat je op z'n tijd ook af en toe een feestje viert met je collega's. Met vrijdagmiddagborrels, een jaarlijkse barbecue, kerstborrel, jubileumfeestjes en afdelingsuitjes wordt er genoeg georganiseerd. Een leuke manier om even met je collega's te ontspannen!

Familiebedrijf

Veld is een familiebedrijf en dat merk je. Onze collega's zijn gedreven, hebben passie voor hun vak en doen graag een stapje extra. Het Veld DNA laat zich omschrijven als betrokken, innovatief, competent, resultaatgericht en zelfbewust. We werken met een team van zo'n 200 collega's die betrokken zijn bij hun werk en bij elkaar. Samen zetten we de schouders eronder en werken we toe naar het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Zit jij ook zo in elkaar, dan voel je je bij ons snel thuis.

Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden

  • Vers fruit
  • 38 vakantiedagen (incl. ADV)
  • Een Veld Academy, waar jij je kunt blijven ontwikkelen
  • Goed (start)salaris
  • Leuke bedrijfsuitjes
  • Werken met de nieuwste technieken
  • Indien nodig voor je werk een eigen bus
  • Goed gereedschap
  • Afhankelijk van je functie, de juiste benodigheden zodat jij je werk goed kunt uitvoeren