Horeca koelwerkbank kopen
Voordat u uw meubels kiest is het belangrijk om nagedacht te hebben over de indeling van uw keuken. Wat gaat u bereiden? Hoeveel ruimte heeft u? Hoeveel mensen werken er in de keuken? Een goede inrichting is van essentieel belang. Voor het werkplezier maar ook voor het rendement van uw onderneming.
Bewegingsruimte
De bewegingsruimte van het keukenpersoneel is een van de factoren die van invloed kan zijn op de tijdswinst voor het bereiden van maaltijden. Als uw medewerkers alle materialen bij de hand hebben werkt dit vanzelfsprekend efficiënter. Een koelwerkbank is om die reden ideaal. Een werktafel waar u uw maaltijden kunt (voor)bereiden en direct daaronder de efficiënte koelruimte waarin u uw producten kunt opslaan. Wanneer uw keukenpersoneel alles dicht bij de hand heeft hoeven ze zich minder te verplaatsen. Dit komt ook de veiligheid in de keuken ten goede, het vermindert de risico’s op ongelukken.
Verschillende temperatuur bereidingen
Wanneer u ook voedsel verwarmt in uw keuken is het van belang de koelwerkbank(en) zo ver mogelijk van de apparatuur voor koken, bakken en frituren te plaatsen. Dit komt de veiligheid van de verwerkte voedingsmiddelen ten goede en bovendien zorgt dit voor minimaal energieverbruik.