Expert in professionele horeca koelkasten
Een professionele koelkast is in de professionele keuken een must. Naast dat u uw klanten voedselveiligheid moet kunnen garanderen wilt u als ondernemer derving zo veel mogelijk voorkomen.
Snelle hersteltijd
Omdat uw koelkast heel wat keren per dag geopend wordt is een snelle hersteltijd nadat de deur open is geweest van groot belang. Dat wil zeggen dat de koelkast na korte tijd weer terug is op de juiste temperatuur. Horeca koelkasten trekken om die reden iets vacuüm als de deur wordt gesloten. De ventilator zorgt er vervolgens voor dat op alle niveaus in de koelkast de gewenste temperatuur wordt bereikt.
Energiezuinigheid
Ook energiezuinigheid speelt een belangrijke rol in de horeca- en grootkeuken. Als ondernemer wilt u het milieu sparen en bijkomend voordeel is dat een energiezuinige koelkast flink kan schelen voor uw portemonnee.Om een goede keuze te maken en de juiste apparatuur te selecteren dient u uw activiteiten, omgeving en wensen in kaart te brengen. Er zijn namelijk vele varianten horecakoelkasten.