Horeca koelwerkbank kopen

Voordat u uw meubels kiest is het belangrijk om nagedacht te hebben over de indeling van uw keuken. Wat gaat u bereiden? Hoeveel ruimte heeft u? Hoeveel mensen werken er in de keuken? Een goede inrichting is van essentieel belang. Voor het werkplezier maar ook voor het rendement van uw onderneming.

Bewegingsruimte

De bewegingsruimte van het keukenpersoneel is een van de factoren die van invloed kan zijn op de tijdswinst voor het bereiden van maaltijden. Als uw medewerkers alle materialen bij de hand hebben werkt dit vanzelfsprekend efficiënter. Een koelwerkbank is om die reden ideaal. Een werktafel waar u uw maaltijden kunt (voor)bereiden en direct daaronder de efficiënte koelruimte waarin u uw producten kunt opslaan. Wanneer uw keukenpersoneel alles dicht bij de hand heeft hoeven ze zich minder te verplaatsen. Dit komt ook de veiligheid in de keuken ten goede, het vermindert de risico’s op ongelukken.

Verschillende temperatuur bereidingen

Wanneer u ook voedsel verwarmt in uw keuken is het van belang de koelwerkbank(en) zo ver mogelijk van de apparatuur voor koken, bakken en frituren te plaatsen. Dit komt de veiligheid van de verwerkte voedingsmiddelen ten goede en bovendien zorgt dit voor minimaal energieverbruik.

Voordelen koelwerkbanken van Veld

Veld koeltechniek heeft diverse soorten koelwerkbanken in haar assoriment. Wij begrijpen dat u in uw horeca keuken diverse eisen stelt. Zo zijn de koelwerkbanken van Veld naar wens samen te stellen, uit vooraad leverbaar en wordt service gegarandeerd. 

Onderhoudsvriendelijk

Natuurlijk wilt u dat uw koelwerkbank(en) gemakkelijk te onderhouden zijn. Veld biedt koelwerkbanken in verschillende prijsklassen. Zo kunt u kiezen voor modellen die volledig zijn uitgevoerd in RVS. Dit betekent dat de werkbank zowel in- als uitwendig uitgevoerd is in RVS. Kiest u voor ons Spring model van Afinox dan beschikt de werkbank zelfs over een RVS verdamper.

None Fingerprint Coating

Minder budget? Dan kunt u ook kiezen voor een koelwerkbank die in-en uitwendig is uitgevoerd met een None Fingerprint coating. Dit wil zeggen dat het metaal aan de buitenzijde van de werkbank voorzien is van een beschermende filmlaag in RVS look. Dit materiaal is geschikt voor contact met voedsel en is makkelijk te reinigen. Bovendien blijven er bij aanraken geen vingerafdrukken zichtbaar. Inwendig zijn deze koelwerkbanken uitgevoerd in aluminium, tevens met coating.

Koelwerkbank op maat

Koelwerkbanken zijn er in vele soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen kiest u de lengte, diepte en hoogte. Ook heeft u keuze uit deuren of lades. bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop. Liever een koelwerkbank op maat? Ook dat is mogelijk. Veld kan uw koelwerkbank modificeren. Het combineren van deuren en lades is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs.

Type koelwerkbanken

Veld heeft diverse type koelwerkbanken in haar assortiment. Een groot aantal daarvan vindt u terug in onze webshop. 

Pizzawerkbanken

Uw eigen pizzeria? Dan zoekt u een koelwerkbank die speciaal voor het bereiden van pizza’s is ontworpen. Optimaal gebruiksgemak staat centraal bij uw keuze. Als pizza specialist weet u als geen ander dat u uw pizza’s het beste kunt klaarmaken op een granieten werkblad, zodat uw deeg niet blijft plakken. Het natuursteen is niet alleen een lust voor het oog maar ook kras- en zeer hitte bestendig.

Verschillende uitvoeringen

Bij Veld heeft u keuze uit meerdere modellen pizza koelwerkbanken in verschillende prijsklassen. U heeft keuze uit RVS modellen, volledig uitgevoerd in RVS, of gecoate RVS-look modellen. Deze laatste hebben een None Fingerprint coating die geschikt is voor contact met voedsel en gemakkelijk te reinigen. Bovendien blijven er bij aanraken geen vingerafdrukken zichtbaar.Afhankelijk van uw wensen, worden de pizza werkbanken geleverd met of zonder ongekoelde laden voor uw pizzabollen.

Voldoende ruimte

De pizza koelwerkbanken zijn voorzien van opstaande randen. Gebruikt u ook een pancooler dan verliest u dus geen werkruimte.Afhankelijk van uw wensen kiest u de lengte, diepte en hoogte van uw koelwerkbank. Ook heeft u keuze uit deuren of lades. bekijk het uitgebreide assortiment in de webshop of vraag naar de mogelijkheden bij één van onze adviseurs.

Pancoolers

Aanvullend op uw koelwerkbank kunt u een pancooler aanschaffen voor het bewaren en binnen handbereik hebben van uw ingrediënten. Temperatuurschommelingen worden met behulp van deze handige (opzet)vitrine beperkt waardoor u minder voedselverspilling zult hebben. Afhankelijk van uw wensen kunt u de panpooler op de koelwerkbank plaatsen, al dan niet met stelpoten. U kunt er ook voor kiezen uw panpooler aan de wand te bevestigen. Veld heeft verschillende modellen pancoolers in het assortiment.

 

 

 

 

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Velden met een * zijn verplicht