Koelcellen en vriescellen voor horeca

Een betrouwbare koelcel en vriescel zijn voor uw horecaonderneming van cruciaal belang. Of het nu gaat om een restaurant, snackbar of café de  juiste koeling zorgt ervoor dat u de versheid van uw ingrediënten kunt waarborgen en de beste gerechten aan uw klanten kunt serveren. Afhankelijk van de benodigde koelcapaciteit en de ruimte die u heeft komt u voor een aantal keuzes te staan. Kiest u bijvoorbeeld voor een standaard formaat koelcel of heeft u een koelcel of vriescel op maat nodig.

Standaard koelcellen en vriescellen

Al 35 jaar leveren wij de hoogwaardige koelcellen en vriescellen van Celltherm. In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment standaard formaten. Deze koel- en vriescellen hebben allemaal een isolatiedikte van 80 mm (k-waarde = 0,24 W/m²K) voor temperatuurverschillen tot DT = 40 K volgens DIN 2055. Verder zijn ze standaard voorzien van een draaideur met een deurgreep met cilinderslot en een noodopener aan de binnenzijde.  De deuren zijn voorzien van een zuur- en vetbestendig afdichtingsprofiel en met een draairichting naar keuze .

Wanden en vloeren

De koelcellen en vriescellen van Veld Koeltechniek zijn uiterst stabiel en nagenoeg onverwoestbaar. De wanden en vloeren zijn gemakkelijk in onderhoud en eenvoudig schoon te maken. Standaard zijn de koel- en vriescellen uitgerust met een kuntstofbeklede, watervaste antislipvloer. De wanden en het plafond zijn van verzinkt staalplaat, kunststof gelakt in één kleur (RAL 9002).

Onderhoud van uw koelcel of vriescel

Om de lange levensduur van de cellen te garanderen adviseren we preventief onderhoud op de koel- en vriesinstallaties. Zo blijven ze in optimale conditie en voldoen ze altijd aan alle certificeringseisen. Vanzelfsprekend bent u voor dit onderhoud bij Veld Koeltechniek aan het juiste adres.

Stekkerklaar of separaat opgestelde koelinstallatie?

Als een standaard model koelcel of vriescel voldoet dan is een stekkerklaar model een prima keuze. Maar wanneer u meerdere koelmeubels en cellen heeft, adviseren wij u om de koelinstallatie separaat op te stellen.

Bij een separate opstelling, bijvoorbeeld op het dak, heeft u binnen geen geluidshinder. Daarnaast wordt in dat geval de warmte die vrijkomt direct aan de buitenlucht afgevoerd. In uw horecaonderneming wordt het dus niet onnodig warm. Een separate installatie hoeft overigens niet perse op het dak geplaatst te worden. Dit kan ook in een andere ruimte in het pand. Goede ventilatie is dan wel een vereiste.

Koelcel of vriescel voor iedere branche

Zoekt u een koelcel of vriescel voor uw horecagelegenheid of voor in uw slagerij of viswinkel? Heeft u een degelijke vriescel nodig voor uw bakkerij of boomkwekerij of zoekt u een koelcel voor een uitvaartverzorger? Veld Koeltechniek levert en plaatst koelcellen en vriescellen voor iedere branche.

Persoonlijk advies

Veld Koeltechniek heeft een uitgebreid programma koelcellen en vriescellen voor de horeca. Of het nu gaat om een standaard koel- of vriescel of een cel op maat, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Uiteraard helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag vrijblijvend een persoonlijk advies op maat.

Vragen over La Squadra?

Contact schepijsvitrine

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tekst

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen over koeltoonbanken?

Vraag advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vragen over koelwerkbanken?

Vraag advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vragen over koelvitrines?

Vraag advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Aanvraagformulier koel- of vriescel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.