Koude is een belangrijk productiemiddel in de foodbranche

Food

Koude is een belangrijk productiemiddel bij de productie van food. Denk hierbij aan het koelen van grondstoffen en het aanvriezen ten behoeve van portioneren en invriezen voor de lange termijn opslag. Veld heeft ruime ervaring en stelt uw processen en belangen centraal bij het zoeken naar een passende koude oplossing. Zowel voor de productie als de opslag van uw producten.

Aangenaam werkklimaat

Bij de verwerking van foodproducten is een aangenaam werkklimaat zoals temperatuur, luchtverdeling en geluid erg belangrijk. Veld staat garant voor de realisatie van een optimale werkomgeving. In onze maatwerkoplossingen houden we bovendien rekening met de meest recente informatie, voorschriften en wetgeving omtrent HACCP, BSC en RVV richtlijnen. Aandacht voor voedselveiligheid en hygiëne zijn onontbeerlijk. Om u te ontzorgen bieden we afstandsbeheer aan. Dit wil zeggen dat we uw installatie op afstand monitoren en u alarmeren wanneer er temperatuurafwijkingen worden gemeten. Een prettig gevoel.

Vragen over La Squadra?

Contact schepijsvitrine

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tekst

Vragen over koeltoonbanken?

Vraag advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vragen over koelwerkbanken?

Vraag advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vragen over koelvitrines?

Vraag advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Aanvraagformulier koel- of vriescel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Vragen over horecakoelkasten?

Vraag advies

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.