Veld Exclusive wijnklimaatkasten

Serveer je wijn altijd op de juiste temperatuur!

Ontdek

Smaakvolle wijnen serveren uit een wijnklimaatkast

Gasten een culinaire beleving bieden is het doel van iedere horecaondernemer. Een lekker glas wijn serveren hoort daarbij. Echt genieten van wijn doen jouw gasten als deze perfect op temperatuur wordt geserveerd. Met de Veld Exclusive wijnklimaatkast creëer je het perfecte klimaat om de wijn te bewaren en je gasten direct een verrukkelijk glas wijn te serveren. In deze unieke wijnklimaatkast behoudt de wijn zijn kwaliteit door de constante temperatuur waarin de wijn bewaard wordt. Hierdoor gaat er geen aroma en smaak verloren en kunnen jouw gasten genieten van een smaakvolle culinaire beleving.

Drie formaten wijnkasten

Creëer het perfecte klimaat

De Veld Exclusive wijnklimaatkast bewaart je wijn optimaal dankzij de nauwkeurig in te stellen bewaartemperatuur en luchtvochtigheid. De wijnkast biedt een trillingsvrije omgeving zodat de wijn mooi kan rusten. Een klimaatkast voor wijn levert een smaakvolle wijn die niet te evenaren is door wijn geserveerd uit een normale koelkast. Met de twee apart in te stellen temperatuurzones bewaar je witte wijn en rode wijn eenvoudig in één kast. Zo heb je voor iedere gast direct het perfecte glas wijn op de juiste temperatuur. 

Witte wijn in wijnkast met temperatuurdisplay

Wijn presenteren in een prachtige wijnkast

Dankzij het prachtige design presenteer je met deze exclusieve wijnklimaatkast in je horecazaak, de wijnen mooi aan je gasten. In ieder interieur komt het mooie design van de kast goed tot z'n recht. Afhankelijk van het aantal flessen dat je op temperatuur wil brengen zijn er kasten voor 50 flessen, 140 flessen of 200 flessen wijn. De deur is voorzien van dubbel, bruin getint glas met een UV-filter, dat voorkomt dat de smaak beïnvloed wordt door licht van buitenaf. 

flessen op wijnrek in open wijnkast

In iedere horecagelegenheid op z'n plek

Met de Veld Exclusive wijnklimaatkast in je zaak verhoog je de wijnomzet doordat gasten de wijn altijd op de juiste drinktemperatuur geserveerd krijgen. De wijnkasten zijn speciaal ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek. 

Prijslijst wijnkasten

Meer informatie? Wij helpen je graag!

Voor iedere situatie een geschikte wijnkast

De Veld exclusive wijnklimaatkast is in drie formaten te verkrijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid wijn je direct beschikbaar wilt hebben, vind je bij Veld Koeltechniek de wijnklimaatkast die perfect past in jouw horecazaak.

Productspecificaties

Capaciteit
voor 50, 140 of 200 flessen wijn (standaard Bordeaux)
Temperatuur
2 aparte zones (5°C - 20°C)
Luchtvochtigheid
50% tot 80%
Interieur
uitschuifbare houten planken
Verlichting
LED-binnenverlichting
Design
RVS zwart met dubbele glazen deur
Materiaal deur
bruin getint glas met anti-UV filter
Compressor
trillingsvrij en geluidsgedempt (<35dB)
Bediening
LED touch screen
Onderhoud
voorzien van waterafvoer en automatische verdamper
Formaat (50 flessen)
400 x 630 x 1035 mm
Formaat (140 flessen)
600 x 630 x 1590 mm
Formaat (200 flessen)
600 x 700 x 1870 mm
Prijs (variant 50 flessen)
€ 399,00 (excl. BTW)
Prijs (variant 140 flessen)
€ 725,00 (excl. BTW)
Prijs (variant 200 flessen)
€ 875,00 (excl. BTW)

De voordelen

  • Het ideale klimaat voor de mooiste wijnen
  • Zowel witte als rode wijn bewaren in één kast
  • Mooie wijnen, aantrekkelijk gepresenteerd
  • Gewenste temperaturen nauwkeurig en separaat in te stellen

Wijnkasten van Veld Koeltechniek

In de loop der jaren heeft Veld een brede klantenkring opgebouwd in de horeca. Restaurants en hotels weten hun weg naar Veld Koeltechniek te vinden. Dankzij deze ruime ervaring ben je altijd verzekerd van het juiste advies. De unieke wijnkasten zijn speciaal ontworpen voor en exclusief verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Veld Exclusive wijnklimaatkasten? Laat je gegevens achter en wij nemen graag contact met je op.