Veld Exclusive wijnklimaatkasten

Serveer je wijn altijd op de juiste temperatuur!

Ontdek

Smaakvolle wijnen serveren uit een wijnklimaatkast

Wijn geserveerd op de perfecte temperatuur zorgt voor een culinaire smaakbeleving bij je gasten. Een wijnklimaatkast zorgt voor het perfecte klimaat om wijn op deze ideale temperatuur te brengen en je gasten direct een verrukkelijk glas wijn te serveren. Het wordt onder de meest ideale omstandigheden bewaard, behoudt zijn kwaliteit en aroma's en smaak blijven behouden zodat jouw gasten kunnen genieten van een culinaire smaakbeleving.

Drie formaten wijnkasten

Creëer het perfecte klimaat

De Veld Exclusive wijnklimaatkast bewaart je wijn optimaal dankzij het feit dat de temperatuur en luchtvochtigheid constant gehouden worden. De wijn kan mooi rusten en rijpen in de wijnkast doordat deze een trillingsvrije omgeving biedt. Een wijnkoelkast levert een smaakvolle wijn die niet te evenaren is door wijn geserveerd uit een normale koelkast, waarin het doorgaans te koud is. Met de tweeafzonderlijk in te stellen temperatuurzones bewaar je witte wijn en rode wijn eenvoudig in één kast. Of je gebruikt de aparte zones voor het bewaren en serveren van de wijn.  Zo heb je voor iedere gast direct het perfecte glas wijn op de ideale temperatuur klaarliggen.

Witte wijn in wijnkast met temperatuurdisplay

Wijn presenteren in een prachtige wijnkast

Dankzij het prachtige design presenteer je met deze exclusieve wijnklimaatkast in je horecazaak, de wijnen mooi aan je gasten. Aan het design is zorgvuldig aandacht besteed waardoor dit model wijnkast zich onderscheidt van een inbouw wijnklimaatkast. In ieder interieur komt de Veld Exclusive wijnklimaatkast goed tot z'n recht. De mooie glazen deur is voorzien van dubbel, bruin getint glas met een UV-filter, dat voorkomt dat de wijn gaat oxideren en de smaak beïnvloed wordt door licht van buitenaf. Afhankelijk van het aantal flessen dat je op temperatuur wil brengen zijn er verschillende modellen wijnkasten verkrijgbaar. In onze wijnklimaatkasten kun je 50 flessen wijn, 140 flessen wijn of 200 flessen wijn bewaren op de ideale temperatuur. 

flessen op wijnrek in open wijnkast

In iedere horecagelegenheid op z'n plek

Met de Veld Exclusive wijnklimaatkast in je zaak verhoog je de wijnomzet. De wijnen worden mooi aan de gasten gepresenteerd en wijn wordt altijd op de ideale temperatuur geserveerd. De wijnkasten zijn speciaal ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek. 

Prijslijst wijnkasten

Meer informatie? Wij helpen je graag!

Voor iedere situatie een geschikte wijnkast

De Veld Exclusive wijnklimaatkast is in drie formaten te verkrijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid wijn je direct beschikbaar wilt hebben, vind je bij ons het model wijnkast dat perfect past in jouw horecazaak.

Wijnklimaatkast of wijnbewaarkast

Een wijnkoelkast is in feite niet veel meer dan een luxe koelkast. Toch biedt het veel voordelen ten opzichte van een 'gewone' koelkast of barkoeling. Wijnkasten zorgen voor het handhaven van de ingestelde temperatuur onder alle omstandigheden. Het grootste onderscheid tussen een wijnklimaatkast en een wijnbewaarkast is dat de bewaarkast één constante temperatuur heeft en een wijnklimaatkast verschillende temperatuurzones (bovenin warmer dan onderin). Ook zijn er klimaatkasten met afzonderlijk in te stellen zones. Onze wijnklimaatkasten zijn multifunctioneel. Dankzij de twee afzonderlijke temperatuurzones kun je verschillende soorten wijn in één kast bewaren, maar de wijnklimaatkast ook zo instellen dat een zone gecreëerd wordt voor alleen het bewaren van wijn en een aparte zone om de wijn op serveertemperatuur te bewaren.  

Flessen wijn in kast

Specificaties

Capaciteit
Voor 50, 140 of 200 flessen wijn (standaard Bordeaux)
Temperatuur
2 aparte zones (5°C - 20°C)
Luchtvochtigheid
50% tot 80%
Interieur
Kunststof met uitschuifbare houten roosters
Verlichting
LED-binnenverlichting
Design
RVS zwart met dubbele glazen deur
Materiaal deur
Bruin getint glas met anti-UV filter
Compressor
Trillingsvrij en geluidsgedempt (<35dB)
Bediening
LED touch screen
Onderhoud
Voorzien van waterafvoer en automatische verdamper
Formaat (50 flessen)
595 x 578 x 870 mm
Formaat (140 flessen)
595 x 700 x 1604 mm
Formaat (200 flessen)
595 x 700 x 1804 mm
Prijs (variant 50 flessen)
€ 449,00 (excl. BTW en verzendkosten)
Prijs (variant 140 flessen)
€ 749,00 (excl. BTW en verzendkosten)
Prijs (variant 200 flessen)
€ 899,00 (excl. BTW en verzendkosten)

De voordelen

  • Het ideale klimaat voor de mooiste wijnen
  • Zowel witte als rode wijn bewaren in één kast
  • Mooie wijnen, aantrekkelijk gepresenteerd
  • Gewenste temperaturen nauwkeurig en separaat in te stellen

Wijnkasten van Veld Koeltechniek

In de loop der jaren heeft Veld een brede klantenkring opgebouwd in de horeca. Restaurants en hotels weten hun weg naar Veld Koeltechniek te vinden. Dankzij deze ruime ervaring ben je altijd verzekerd van het juiste advies. De unieke wijnkasten zijn speciaal ontworpen voor en exclusief verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Veld Exclusive wijnklimaatkasten? Laat je gegevens achter en wij nemen graag contact met je op.