Veld Exclusive schepijsvitrine Mirabella

Unieke kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

Ontdek

Deze ijsvitrine past altijd

IJs wordt allang niet meer alleen in ijssalons verkocht. De exclusieve schepijsvitrine Mirabella van Veld waarborgt niet alleen de kwaliteit van het ijs, maar presenteert het als in een professionele ijssalon. In ieder restaurant, cafetaria, delicatessenwinkel, bakkerij, snoepwinkel of koffiebar is deze stijlvolle ijsvitrine volledig op zijn plek.

Mirabella schepijsvitrine

Stijlvol presenteren door extra lage ruit

Dat het belangrijk is om het schepijs aantrekkelijk te presenteren, hoeven we niet uit te leggen. De schepijsvitrine Mirabella heeft aan alle kanten een extra lage ruit zodat ook kleine kinderen perfect zicht hebben op het ijs. Het glas is tevens verwarmd waardoor condensvorming voorkomen wordt en het ijs altijd goed zichtbaar is. De lage presentatieruit biedt de mogelijkheid om wat hoger gedecoreerd ijs te presenteren, zodat het ijs een lust voor het oog is en het voor de ijsliefhebber een feestje is om zijn favoriete smaak uit te kiezen. 

Schepijs in vitrine

Exclusief en betaalbaar

De Mirabella is exclusief te verkrijgen bij Veld en tegen een zeer aantrekkelijke prijs aan te schaffen. Door de extra lage presentatieruit kun je iets hoger gedecoreerd ijs presenteren zonder dat je een dure schepijsvitrine met luchtgecirculeerde koeling hoeft aan te schaffen. Daarnaast zorgt een automatisch ontdooiingssysteem ervoor dat aangevroren ijs op het koelsysteem meteen smelt waardoor de ijsvitrine efficiënter koelt en je veel energie en dus geld bespaart. De vitrine is niet alleen duurzaam in verbruik maar ook nog eens voor 95% gemaakt van gerecycled materiaal. 

Prijslijst Mirabella schepijsvitrine

Bepaal je eigen design

Even belangrijk als de koelprestaties, zijn het uiterlijk en de vormgeving van de ijsvitrine. Deze schepijsvitrine kan zo geleverd worden dat deze volledig past in jouw interieur. Of je de vitrine nu plaatst als verlengstuk van een bestaande balie of vrijstaand in een restaurant of winkel, de vitrine nodigt de bezoeker uit een lekker ijsje te kopen. Verschillende opzetstukken kunnen de ijsvitrine een andere uitstraling geven, maar het is ook mogelijk deze volledig te bestickeren of op kleur te brengen in een eigen huisstijlkleur. Het complete personalisatietraject doet Veld in huis. Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Schepijsvitrine Veld Exclusive

Voor iedere situatie een geschikte ijsvitrine

De Mirabella ijsvitrine is in drie formaten te verkrijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid smaken ijs die jij wil presenteren, vind je bij ons altijd de juiste ijsvitrine.

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Productkenmerken

Capaciteit
beschikbaar voor 6, 7 of 9 bakken (á 5L) ijs + voorraadkamer
Canopy
verwarmd glas voorkomt condensvorming
Uitvoering
statische koeling
Energielabel
C
Materiaal
gemaakt van 95% gerecycled materiaal
Afmeting 6-baks (BxDxH)
1187 x 677 x 1190 mm
Afmeting 7-baks (BxDxH)
1337 x 677 x 1190 mm
Afmeting 9-baks (BxDxH)
1652 x 677 x 1190 mm
Schepijsbakken
los verkrijgbaar (niet inclusief)

De voordelen

  • Perfect zicht op het ijs door verlaagde ruit
  • Geen condensvorming op het glas
  • Volledig te stylen naar eigen interieur
  • Geschikt voor schepijs en handijs
  • Snel en eenvoudig omzet genereren met ijs

Schepijsvitrine van Veld Koeltechniek

 

In de loop der jaren heeft Veld een brede klantenkring opgebouwd in de horeca. Restaurants, hotels, tankstations, maar ook cafetaria's en snoep speciaalzaken weten hun weg naar Veld Koeltechniek te vinden. Dankzij deze ruime ervaring bent je altijd verzekerd van het juiste advies. De exclusieve schepijsvitrine Mirabella is een mooie vitrine die rondom een mooie blik geeft op het schepijs en jouw klant zeker het water in de mond doet lopen.

 

Meer weten over de Mirabella?

Zelf ervaren welke meerwaarde de schepijsvitrine Mirabella heeft voor uw onderneming? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie. 

Een ijssalon beginnen? Veld helpt u graag verder

Een ijssalon beginnen? Stiekem komt er heel wat bij kijken. Niet in de laatste plaats dient u na te denken over de juiste schepijsvitrine en de inrichting van uw ijssalon. Een ijsvitrine vormt het centrale punt van uw ijssalon. Verlekkerde gezichtjes komen hier in de zomer dagelijks een ijsje bestellen. Een ijsvitrine moet niet alleen uw schepijs in perfecte conditie houden, maar ook een prachtig design hebben. Naast kwalitatief ijs, zijn een zichtlocatie en een aantrekkelijk ingerichte winkel belangrijke voorwaarden voor uw succes. Een ijssalon slim inrichten hoe doet u dat eigenlijk? Voor welke ijsvitrine moet u kiezen en welke apparatuur heeft u nog meer nodig om uw ambachtelijke schepijs te bereiden, presenteren en te bewaren? Een ijssalon start u niet zomaar, degelijk advies is van cruciaal belang.  Laat u adviseren door één van de experts van Veld.

Vraag advies

De aanschaf van een ijsvitrine

Bij de inrichting van een ijssalon en de aanschaf van een schepijsvitrine kom je voor veel keuzes te staan. Om de juiste keuzes te maken is het aan te raden een aantal zaken op een rijtje te zetten. Dat begint al bij het soort ijs dat je wil gaan verkopen. Wordt er gewerkt met hoog gedecoreerde ijsbakken, of kiest je voor glad afgestreken bakken? En met welke smaken ga je werken? Het ene ijs droogt namelijk sneller uit dan het andere. De keuze van de presentatie en de producten bepaalt uiteindelijk ook de techniek die de schepijsvitrine moet bevatten.

Techniek ijsvitrine

De techniek in een schepijsvitrine is niet eenvoudig. Hoofdzaak is met name het verschil tussen een statische koeling en  een geforceerde luchtcirculatie. Een statische koeling is minder kostbaar in aanschaf maar brengt ook beperkingen met zich mee. Hoog gedecoreerd ijs is bijvoorbeeld niet geschikt om te verkopen vanuit een vitrine met statische koeling, daar heb je een vitrine met constante luchtcirculatie voor nodig.

Statische ijsvitrine

Een statische koeling is een ingeschuimde verdamper die de vrieskou produceert. Deze verdamper zit vaak in de wand van de vitrine verwerkt. De kou die geproduceerd wordt door de verdamper ‘valt’ naar beneden. De vitrine wordt van onder naar boven met vrieskou gevuld. In een vitrine met statische koeling is het aan te raden om RVS ijsbakken te gebruiken, deze geleiden de kou beter. Deze ijsbakken dienen ongeveer 5 cm onder de glasrand geplaatst te worden om het bovenste gedeelte van de verdamper vrij te houden. De kou komt immers van deze wanden.

Geforceerde ijsvitrine

Schepijsvitrines met een constante luchtcirculatie hebben een verdamper die vaak net onder het werkblad is gemonteerd. Doordat de ventilatoren zo hoog mogelijk in de vitrine zijn geplaatst wordt de vrieskou over het ijs geblazen en aan de andere kant van de vitrine weer aangezogen. Er ontstaat daardoor een koude luchtcirculatie in de schepijsvitrine. Voor een optimale werking dient een geforceerde schepijsvitrine na sluitingstijd leeggehaald te worden, zodat de vitrine kan ontdooien en gereinigd kan worden. Het resterende ijs wordt dan bewaard in een schepijsbewaarkast.

Naast deze dagelijkse routine kan Veld jaarlijks preventief onderhoud verrichten op de vitrine, waarbij de techniek en de werking van de schepijsvitrine op de juiste wijze wordt gecontroleerd.

Hoog gedecoreerd ijs

Een berg ijs ziet er aantrekkelijk uit. Maar omdat het ijs boven de bak uitsteekt heb je voor een dergelijke presentatie een schepijsvitrine met geforceerde luchtcirculatie nodig. Het afstellen van de techniek komt in dit geval zeer nauw. Uitdrogen en verkleuren van het ijs mag uiteraard niet gebeuren. Laat je daarom ook goed adviseren door de ijs en/of grondstoffenleverancier over de inrichting van de schepijsvitrine.