Veld Exclusive medische koelkasten

Koeling volgens de hoogste kwaliteitsnormen!

Ontdek

Betrouwbare koeling voor de medische sector

Voor het bewaren van medische middelen zijn koelkasten en andere bewaarkasten die voldoen aan strenge veiligheidseisen essentieel. De juiste bewaartemperatuur van bijvoorbeeld medicijnen en bloed(bestandsdelen) is voor patiënten vaak van levensbelang omdat de kleinste temperatuurschommelingen direct invloed hebben op de kwaliteit en houdbaarheid van geneesmiddelen. De Veld Exclusive medische koelkasten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen die een betrouwbare en veilige bewaring waarborgen. 

medicijnen

Voortdurende Cold Chain dankzij medische koeling

Alle medische koelkasten zijn standaard uitgerust met geïntegreerde temperatuurloggers die de temperatuur continu monitoren en registreren. Op ieder gewenst moment is te controleren of de temperatuur in de medicijn koelkast continu binnen de wettelijke grenzen is gebleven en hoe deze temperatuur is vastgesteld. Bij een temperatuurafwijking treedt er direct een alarmsysteem in werking zodat actie kan worden ondernomen. In geval van een storing beschikken de koelkasten over een back-up batterij die zorgt dat de producten in de koeling geen schade oplopen. De temperatuurloggers zijn volledig geïntegreerd in de koeling, dus aparte uitleesapparatuur en handmatig registreren is niet nodig. Koudeverlies wordt tot een minimum beperkt door de standaard glazen, zelfsluitende deur.

Medicijnkoelkast

Veld Exclusive medische koelkasten

De exclusieve medische koelkasten van Veld Koeltechniek waarborgen een extreem veilige opslag van medicijnen en vaccins, bloed en andere medische middelen. Ze zijn speciaal ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij Veld. 

Temperatuur zeer nauwkeurig in te stellen
Optisch en akoestisch alarmsysteem
Optimale toegangsbewaking
Eenvoudige registratie en monitoring

Voor iedere situatie

Meer informatie over onze medicijnkoelkasten, bloedkoelkasten en Ultra Low Freezers. Op zoek naar andere formaten of andere medische koeling, neemt u dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wilt u meer informatie over ons assortiment medische kasten en de mogelijkheden? Wij helpen u graag!

Voor iedere situatie een geschikte medische koelkast

De Veld Exclusive medische koelkasten zijn speciaal ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek. Op zoek naar andere formaten of andere medische koeling zoals plasmavriezers en doorgeefkasten, neemt u dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag!

Verschillende formaten medische kasten