Blastchiller All in one

Zes apparaten in één!

Ontdek

Alles in één apparaat

De naam All in one zegt het eigenlijk al. Deze blastchiller kan wat je normaal met zes verschillende apparaten in de keuken doet. Van het bereiden en warm houden van de mooiste gerechten tot het shockfreezen of terugkoelen van ingrediënten die overblijven, de All in one blastchiller zorgt ervoor dat je het zonder al te veel handelingen kunt doen. Het apparaat is ook geschikt voor delicate producten zoals banket, bladerdeeg en andere deegwaren. Waar gewenst kan de All in one zelfs ingezet worden als rijskast voor het deeg. Deze shockfreezer van Veld Koeltechniek zorgt ervoor dat smaak en kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd blijven en voedselveiligheid gegarandeerd.

Blastchiller 1Hundred

Eenvoudig te bedienen

Voor iedere keuken waar in één keer grote hoeveelheden eten bereid wordt dat niet meteen geconsumeerd wordt is een blastchiller de ideale oplossing. Veld biedt blastchillers in verschillende formaten dus voor elke behoefte is een geschikte blastchiller te vinden. Het touchscreen maakt het eenvoudig om te switchen tussen de veelzijdige programma's voor gastronomie, bakkerijproducten en pasty. Via een bijgeleverde SD-Card met instructiefilmpjes krijg je hulp bij het bedienen en worden er tips gegeven voor het juiste onderhoud. Verschillende opties maken het mogelijk om realtime de temperatuur af te lezen en rapporten uitdraaien waardoor het apparaat perfect past in een HACCP gecertifeerde omgeving. 

Touchscreen All in one blastchiller

Productkenmerken

Capaciteit snelkoelen
van 27kg tot 70kg
Capaciteit shockfreezer
van 15kg tot 50kg
Bediening
via touchscreen, optioneel via wifi
Temperatuurmeting
thermometer met 4 meetpunten, optioneel via wifi

De voordelen

  • VAN KOELEN TOT KOKEN MET 1 APPARAAT
  • EFFICIËNTE INRICHTING VAN UW KEUKENPROCES
  • VOORKOM WASTE
  • Lage energiekosten door 24h inzet

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Onze specialisten geven u graag meer informatie over de voordelen van de 1Hundred en de meerwaarde die deze blastchiller heeft voor uw onderneming.