Veld Exclusive schepijsvitrine NEO

Unieke kwaliteit voor een unieke prijs!

Ontdek

Stijlvolle ijsvitrine die overal past

De Veld Exclusive ijsvitrine NEO geeft je winkel, restaurant of snackbar een moderne en stijlvolle uitstraling. Het strakke design past in ieder interieur en is een prachtig visitekaartje voor jouw zaak. Deze ijsvitrine is van hoogwaardige kwaliteit die naast een stijlvolle presentatie zorgt voor het optimaal waarborgen van de kwaliteit van het ijs. Met mooi hoog gedecoreerd ijs in de NEO schepijsvitrine breng je iedereen in de verleiding tot het kopen van een lekker ijsje. 

IJsvitrine NEO 12-baks

Duurzaam en gebruiksvriendelijke ijsvitrine

De kwaliteit van het ijs wordt optimaal gewaarborgd door de perfecte temperatuurbeheersing met optimale luchtstroom. Een luchtgordijn en verwarmde ruiten zorgen ervoor dat er weinig condensvorming optreedt en het ijs altijd goed zichtbaar is. Daarnaast zorgt een automatisch ontdooiingssysteem ervoor dat aangevroren ijs op het koelsysteem meteen smelt. Dit alles maakt de ijsvitrine erg duurzaam en zeer energiezuinig waardoor je dus geld bespaart. 

IJsvitrine NEO 24-baks

Voor iedere situatie een geschikte ijsvitrine

De Veld Exclusive NEO ijsvitirne is in drie formaten te verkrijgen. Afhankelijk van de hoeveelheid smaken ijs die je wil presenteren, vind je bij ons altijd de juiste ijsvitrine. 

Alle vitrines zijn uit voorraad te leveren!

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Specificaties

Capaciteit
beschikbaar voor 12, 20 of 24 bakken (á 5L)
Temperatuur
-12°C / -22°C
Canopy
Verwarmd glas
Uitvoering
Geforceerde koeling
Ontdooiing
Automatische ontdooiing
Materiaal
Gecoate staalplaat
Afmeting 12-baks (BxDxH)
1165 x 1140 x 1285 mm
Afmeting 20-baks (BxDxH)
1820 x 1140 x 1285 mm
Afmeting 24-baks (BxDxH)
2195 x 1140 x 1285 mm
Schepijsbakken
Los verkrijgbaar (niet inclusief)

Voordelen

  • Geen condensvorming op het glas
  • Laag energieverbruik
  • Optimaal presenteren
  • Snel en eenvoudig omzet genereren met ijs
  • Uit voorraad leverbaar

IJsvitrines van Veld Koeltechniek

Dankzij onze ruime ervaring in horeca en speciaalzaken ben je bij Veld altijd verzekerd van het juiste advies. De ijsvitrines in ons assortiment zijn van hoogwaardige unieke kwaliteit tegen een unieke prijs. Alle Veld Exclusive ijsvitrines zijn speciaal ontwikkeld en exclusief verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek. De vitrines zijn voorzien van een ruime presentatieruit die klanten een mooie blik geven op het ijs en hen zeker het water in de mond doet lopen.

IJsvitrine Mirabella

Op zoek naar een kleinere schepijsvitrine? Bekijk dan onze Veld Exclusive schepijsvitrine Mirabella. Deze compacte ijsvitrine is dankzij zijn formaat overal goed te plaatsen. De vitrine is statisch gekoeld en heeft een extra lage ruit zodat voor jong en oud het ijs goed zichtbaar is. Dankzij het verwarmde glas ontstaat er geen condensvorming op het glas en blijft het ijs ook goed zichtbaar. Deze vitrine kunt u helemaal aanpassen naar uw eigen huisstijl. 

Meer weten over de NEO ijsvitrine?

Zelf ervaren welke meerwaarde de NEO schepijsvritrine heeft voor uw onderneming? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.