Veld Exclusive tuinkoelkast Gardesso

Beleef de comfort van de Gardesso tuin koelkast!

Ontdek

Koud serveren met de Gardesso tuinkoelkast

De Gardesso tuinkoelkast van Veld is het ideale product voor jou, als je op zoek ben naar een modieuze tuinkoelkast. De koelkast is voorzien van een luxueuze uitstraling waardoor het past in de tegenwoordige tuinsfeer van mooie loungebanken en grote barbecues. De multifunctionele tuinkoelkast van Gardesso is hiervoor de perfecte aanvulling. Het is voorzien van prachtig hout en makkelijk te verplaatsen. Daarbij is het ook te gebruiken als bijzettafel met de deksel die bovenop de tuinkoelkast past.

Gardesso tuinkoelkast veranda

Uiterste luxe en comfort

De Gardesso tuinkoelkast is voorzien van 4 zwenkwieltjes. Door deze wieltjes is het makkelijk te verplaatsen en kunt u dus overal in de tuin zitten met koude drankjes binnen handbereik. Dankzij zijn slimme design blijft de koelkast, zelfs als deze niet met netstroom verbonden is, nog 4 tot 5 uur koud. Zorgeloos genieten zonder dat u verlengsnoeren door de tuin moet uitrollen.

Met de bijkomende deksel die bovenop de tuinkoelkast te plaatsen is valt deze op ieder moment ook te gebruiken als tafeltje. Het geeft u dus de uiterste comfort om te genieten! Onze tuinkoelkast is te verkrijgen in 2 verschillende soorten hout, namelijk Douglas hout en Red Cedar hout. Het hout is voor aankoop al gebeitst, hierdoor kan het zich goed beschermen tegen de weersomstandigheden. 

Gardesso tuinkoelkast

Specificaties

Kleur
Hout Red Cedar en Hout Douglas
Wieltjes
4 zwenkwieltjes
Afmeting uitwendig (BxDxH)
448 x 448 x 740 mm
Afmeting inwendig (BxDxH)
360 x 360 x 392 mm
Inhoud
40L
Energieverbruik
0.78 kWh/24h
Temperatuur
2℃ tot 8℃
Prijs Red Cedar
€ 479,00
Prijs Douglas
€ 349,00

De voordelen

  • Luxueuze uitstraling
  • Makkelijk te verplaatsen
  • Dient óók als bijzettafel
  • Blijft nog een tijd koud

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Meer weten?

Wil je meer weten over de Veld Exclusive Gradesso tuinkoelkasten? laat je gegevens achter en wij nemen graag contact met je op.