1HUNDRED

Van slow cooking tot 100˚C tot shock freezing naar -40˚C met slechts één apparaat!

Ontdek

De 1Hundred werkt voor jou

Door de veelzijdigheid van de 1Hundred blastchiller kan deze meerdere apparaten in de keuken vervangen. Met de slowcookfunctie tot wel 100˚C bereid je de mooiste gerechten en houdt ze warm tot het moment van uitserveren. Ingrediënten over? Geen probleem, of het nu fruit, vlees of bereide groenten zijn met de shockfreezer vries je ze in en bewaart het tot wel negen maanden lang. Ingevroren producten gebruiken? Dan is er de ontdooifunctie die zo in te stellen is dat deze automatisch overgaat in het verwarmen tot iedere gewenste temperatuur. Een ontbijt met verse broodjes verzorgen, dan functioneert de 1Hundred met hetzelfde gemak als een rijskast zodat je de broodjes alleen nog hoeft te bakken. Wat het apparaat niet doet is inleveren op kwaliteit en smaak van de gerechten. 

Blastchiller 1Hundred

Eenvoudig te bedienen

Een 9 inch touchscreen maakt het eenvoudig om de juiste programma's in te stellen. Via een bijgeleverde SD-Card met instructiefilmpjes krijg je hulp bij het bedienen en worden er tips gegeven voor het juiste onderhoud. Dankzij verschillende opties kun je realtime de temperatuur aflezen en HACCP rapporten uitdraaien. Dit kan via een USB aansluiting, maar de opties zijn ook uit te breiden met een webapp waarbij je altijd in contact staat met de blastchiller 1Hundred en rapporten ook op afstand af kunt lezen.  

Productkenmerken

Breedte
967mm
Diepte
955mm
Hoogte
1735mm
Ruimte voor
10 GN 1/1 of 15 bakken (5 Lt 165x360xH120 mm)
Bediening
9-inch touchscreen, optioneel op afstand via webapp
Temperatuurmeting
thermometer met 4 meetpunten, optioneel via wifi

De voordelen

  • VAN KOELEN TOT KOKEN MET 1 APPARAAT
  • EFFICIËNTE INRICHTING VAN UW KEUKENPROCES
  • VOORKOM WASTE
  • Lage energiekosten door 24h inzet

Meer informatie? Wij helpen u graag!

Onze specialisten geven u graag meer informatie over de voordelen van de 1Hundred en de meerwaarde die deze blastchiller heeft voor uw onderneming.