Assortiment Veld Exclusive

Unieke producten, exclusief verkrijgbaar!

Ontdek

 

Het assortiment Veld Exclusive bestaat uit unieke meubelen die horecaondernemingen, grootkeukens en speciaalzaken de mogelijkheid bieden hun klanten en gasten iets unieks te bieden. Met de grootste zorg voor verse producten, bewaar, behandel en presenteer je deze producten in de meubelen uit de Veld Exclusive-lijn. De mooiste producten verdienen immers de beste presentatie en dankzij het mooie design zijn de meubelen een echte eyecatcher in jouw onderneming. Veld Exclusive staat garant voor kwaliteit en waarborgt de versheid, kwaliteit en smaak van producten, zodat jij gasten en klanten het beste kunt bieden. Het assortiment is speciaal ontworpen en exclusief verkrijgbaar bij Veld Koeltechniek.

Assortiment Veld Exclusive

Schepijsvitrine Mirabella

IJsvitrines

Het lekkerste schepijs verdient de beste presentatie! De Veld Exclusive ijsvitrines waarborgen niet alleen de kwaliteit van het ijs, maar presenteren het als in een professionele ijssalon. Door de extra lage ruit hebben zowel groot als klein en perfect zicht op het ijs en wordt het een feestje om je favoriete smaak uit te kiezen.

Lees verder
Dry aged kasten Evo

Dry aged kasten

Creëer een unieke smaakbeleving met de Veld Exclusive Dry Aged kast Evo! In deze speciale rijpingskast kan het vlees rijpen, wat voor een unieke smaakbeleving zorgt en tevens een geweldige ambachtelijke uitstraling heeft. Met een dry aged kast in de zaak hebben jouw klanten en gasten mooi zicht op het vlees, waardoor zij zien wat er later op hun bord ligt. Je creëert een stuk vlees dat smaakvol, helderrood en boterzacht is, om je vingers bij af te likken.

Lees verder
1Hundred

Blastchillers

Met deze exclusieve blastchillers heb je niet alleen een extra assistent in de keuken die de producten koelt en invriest, maar die je in het volledige kookproces kan ontzorgen. Deze blastchillers beschikken over een combinatiecyclus waarmee je een product kunt bereiden, koelen of shockfreezen, ontdooien en slowcooken zonder dat er mensenhanden aan te pas komen.

Lees verder

Gardesso tuinkoelkast

De Gardesso tuinkoelkast van Veld is het ideale product voor jou, als je op zoek ben naar een modieuze tuinkoelkast. De koelkast is voorzien van een luxueuze uitstraling waardoor het past in de tegenwoordige tuinsfeer van mooie loungebanken en grote barbecues.De multifunctionele tuinkoelkast van Gardesso is hiervoor de perfecte aanvulling. Het is voorzien van prachtig hout en makkelijk te verplaatsen. Daarbij is het ook te gebruiken als bijzettafel met de deksel die bovenop de tuinkoelkast past.

Lees verder

    Meer weten?

    Meer weten over het assortiment Veld Exclusive? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

    Nieuwsbrief

    Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al het nieuws omtrent onze Veld Exclusive producten.