Separate koelinstallaties zorgen voor bedrijfszekerheid bij tankstation van de toekomst Kuster Energy

Het doel; een tankstation van de toekomst realiseren. Niet alleen de standaard shop met voorverpakte broodjes, candy bars en flesjes drinken, maar verse producten. Een plek waar je terecht kunt voor verse salades, smoothies of belegde broodjes. Dit in combinatie met moderne vergaderruimtes waar je collega’s of zakelijke relaties kunt treffen. Maar wat het echt onderscheidend maakt is de drive through waar je snel een lunch of warme maaltijd ‘to go’ haalt. Een tankstation waar tanken meer bijzaak dan hoofdzaak is. In de zomer opende Kuster Energypoint in Groenlo haar deuren.

Duurzaam en bedrijfszeker bouwen

De brede menukaart met verse producten vraagt om goede professionele koel- en vriesoplossingen. Veld Koeltechniek bleek hierin de juiste partner. Het bouwen van een tankstation in deze vorm was compleet nieuw voor Kuster. “We hadden hier geen enkele ervaring mee. Fijn is het dan dat je een partij als Veld weet te vinden die deze kennis en ervaring wel heeft. Zij begrepen meteen welk doel we voor ogen hadden en boden voor alles een oplossing. Onder andere op het gebied van duurzaamheid en bedrijfszekerheid is Veld de juiste partner gebleken.”

Op advies van Veld is gekozen voor separate koelinstallaties voor de vriescel, koelcel en koelmeubelen. Dit zorgt voor een stukje risicospreiding. Mocht er een installatie uitvallen dan ben je niet afhankelijk van één installatie en draait de rest gewoon door. Met de hete zomers van tegenwoordig absoluut geen overbodige luxe.

De klant aan het woord:

Soepele projectbegeleiding
“Bij Veld Koeltechniek hebben ze de projectbegeleiding goed voor elkaar. Als klant krijg je echt het gevoel dat je belangrijk bent en dat is fijn. Ze hielden zich voor de volle 100% aan de planning en waren erg flexibel als we zelf uit de planning liepen. De lijnen met de projectbegeleiding zijn erg kort en als we voor uitdagingen kwamen te staan konden we snel schakelen en er was overal een oplossing voor. Dat is erg prettig werken.”

Wandkoelingen Kuster Olie

Goede presentatie doet kopen

Als de klant de shop binnenloopt wordt deze gelijk aangetrokken door de producten in de stijlvolle wandkoeling en vitrines van Veld. De saladiére met glazen deksel zorgt voor verse producten en draagt enorm bij aan de hygiëne. Het meubel past perfect in de counter en is zo geplaatst dat er meerdere mensen tegelijk aan kunnen werken. Wel zo efficiënt. Er is voldoende ruimte voor het broodbeleg en dankzij het werkblad kunnen broodjes snel en gemakkelijk bereid worden. De lades en deurtjes zorgen ervoor dat er voldoende voorraad voorhanden is om de grote vraag aan te kunnen. “Dankzij het glazen klapdeksel blijven de ingrediënten optimaal bewaard en mooi gepresenteerd. De klant kan meekijken bij het bereiden van de broodjes. Dit schept vertrouwen en zorgt voor een betere verkoop.”

Saladiere met klapdeksel

Kers op de taart
In de zomer opende Kuster Energypoint in Groenlo haar deuren en al na twee maanden werden ze uitgeroepen tot ‘Beste tankstation van Nederland’. Het tankstation scoorde zowel bij de drie mystery visits als in de vakjuryronde hoge ogen. “Dit is een zeer fraai, modern en eigentijds station met een groot assortiment en mooie bakkerij. Een unieke locatie met vergaderruimtes en lokale producten. De medewerkers zijn zeer gastvrij. Dit station is klaar voor de toekomst, niet alleen in de shop maar zeker ook op het voorterrein (bron).”

Wij helpen u graag verder