Modificatie koelmeubelen zorgt ervoor dat Plus van Tetering aan duurzaamheidseisen voldoet

Modificatie koelmeubelen voor Plus van Tetering

De ombouw tot Plus Briljant formule stelde hoge eisen qua assortiment en op het gebied van duurzaamheid. Omdat de Arneg-meubelen van Veld nog van goede kwaliteit waren, was modificatie de moeite waard. Voorzien van een nieuwe huisstijl en glazen deuren of nieuwe dagafdekkingen kon een groot deel van de koel- en vriesmeubels herplaatst worden.

 

Een andere winkelinrichting

Matthijs van Tetering zwaait samen met zijn vrouw Dominique de scepter over Plus van Tetering in het Gelderse Eerbeek. Klantvriendelijkheid staat in zijn winkel voorop. Daarnaast brengt de Plus Briljant formule die hij tegenwoordig voert enkele andere kenmerken met zich mee. Interieur en assortiment dienen tip top in orde te zijn en ook aan duurzaamheidseisen moet worden voldaan. Kortom aandacht voor de winkel en voor de klant zijn essentieel.

Klant aan het woord

Veld een betrouwbaar bedrijf

Matthijs koos om meerdere redenen voor samenwerking met Veld. “Ten eerste was Veld al mijn vertrouwde partner in koude. En heel belangrijk: ik vind Veld een degelijk en betrouwbaar bedrijf, met een no-nonsense cultuur. Dat spreekt mij aan.”

Slimme oplossing

Om aan het pakket van eisen behorende bij de formule te voldoen was het noodzakelijk om onder andere de koelingen en diepvriesmeubelen onder handen te nemen en de versafdeling in de winkel flink uit te breiden. Veld kwam met een slimme en aantrekkelijke oplossing waarvan modificatie en herplaatsing een onderdeel was.

Herplaatsing van kwaliteitsmeubelen

Omdat de Arneg-meubelen nog in prima staat waren kon Veld ze ombouwen en terugplaatsen. Een groot voordeel. De koelingen werden voorzien van glazen deuren. De diepvriesmeubelen kregen energiezuinige LED-verlichting en nieuwe dagafdekkingen. Tevens werden de meubels van een nieuw jasje voorzien met de juiste branding behorend bij de Briljant formule. De oude verdamper ventilatoren werden vervangen door energiezuinige EC-ventilatoren.

Wij helpen u graag verder