Koelwerkbanken smaakmaker bij flitsende formule Stach food

Koelwerk- banken smaakmaker bij Stach food

Snel, lokaal en kleinschalig. Het zijn enkele kenmerken van de nieuwe economie én van het nieuwe foodconcept Stach food. Waar voor de koeltechniek de uitdaging ligt bij deze special retail? In het voorkomen van lever- en storingstijd en in het verder denken dan de gebruikelijke rijen met wandkoelingen. Veld Koeltechniek werkt hiervoor als een soort creatieve kok die steeds weer coole verrassingen op het menu zet.

Eigentijds recept voor foodconcept

Neem zeventien kleine hoekpanden in de Randstad, in straten waar veel traffic komt. Voeg daar producten van deze tijd aan toe, zoals ontbijtjes, salades, biologisch brood en lokale producten. Maak het per persoon op smaak door de keuze te geven aan ‘to go’ of lekker opeten in de winkel. En voilà, het eigentijdse recept van Stach food. Dit nieuwe foodconcept verspreidt zich razendsnel. En dat vraagt om snel schakelen vanuit de koeltechniek.

Klant aan het woord

Stach Schaberg van Stach food over de samenwerking:

“In een jaar tijd openden we vijf nieuwe vestigingen en verdubbelden we onze omzet. Geregeld moet er dan binnen vijf weken een winkel openen. Als de levertijd op koeltoonbanken of drop-inmeubelen dan langer is, schuift Veld niet met producten, maar komt er een andere oplossing. Altijd iets anders, altijd passend. De persoonlijke benadering van Veld spreekt ons sowieso aan. Ten opzichte van de grote supermarkten zijn we een relatief klein bedrijf. Toch merken we dat we bij Veld geen nummer zijn en niet worden afgescheept met telefonisten, maar altijd direct de juiste verkoop- en technische mensen kunnen spreken om een probleem op te lossen.”

koeltoonbanken-Stachfood

Verrassend en snel in koelingen

Bij elke nieuwe winkel mengen we de vaste en variabele ingrediënten in onze snelkookpan. De ene keer rollen daar vervolgens koeltoonbanken of drop-inmeubelen uit. De andere keer ‘gewone’ koelcellen, ijsblokjesmachines of kleine koelmeubelen. Bij langere levertijd stoken we het vuur bovendien op en zoeken we naar andere oplossingen.

Op maat gemaakte koelmeubels

Voor de meeste Stach food-winkels assembleren we de apparatuur sowieso van iets standaards tot iets unieks. Een algemene plastic ombouw? Die krijgt dus meestal een upgrade met een mooie rvs-rand. En voor vrijwel elk koelmeubel maken we de werkbladen, ruiten en eindstukken op maat. Klaar voor de finishing touch van de interieurbouwer.

Originele koeloplossingen

Dankzij onze snelle acties en vaak verrassende oplossingen openen de nieuwe winkels in korte tijd. De ondernemer begint dus al gauw met omzet maken. En ontstaat er eens een storing? Dan zorgen we dat onze monteur met stoom en kokend water klaar staat en de boel repareert. Zelfs in hartje Amsterdam.

Bij de tijd blijven in koeltechniek

De keten kennen we inmiddels goed. Daarom inventariseren we er binnenkort ook alle koelinstallaties (dus ook van concullega’s). Hierdoor kunnen we nog beter advies geven over passende technieken en andere ontwikkelingen. Ook willen we op basis daarvan zelfs een nieuw wandmeubel op maat ontwikkelen.

Samen met Stach food hebben we de smaak dus helemaal te pakken.

Wij helpen u graag verder