Bewaking koel- en vriesinstallaties van Vice Versa in handen van Veld

Monitoring koel- installaties van Vice Versa in handen van Veld

Wanneer de markt vraagt om integratie in de logistieke keten besluit Vice Versa in fases te investeren in koelvriesopslag, invriescapaciteit, tempereercapaciteit en ompakfaciliteiten. Veld bleek de gedreven partner voor alle koeltechniek en verzorgt 24/7 de monitoring en bewaking van alle installaties op afstand.

Ondernemen betekent anticiperen

“Anticiperen op kansen die je hebt gecreëerd of kansen die zich voordoen. Als ondernemer ben ik enerzijds berekenend, maar maak anderzijds ook gebruik van mijn fingerspitzengefühl”, aldus Tonnie van den Boogaard in antwoord op de vraag wat voor soort ondernemer hij is.

Vice Versa

Vice Versa is een koel- en vrieslogistiek dienstverlener. Het bedrijf is gevestigd in Oss en verzorgt fijnmazige koel-, vriesdistributie, opslag, invriezen, tempereren en ompakwerkzaamheden. Daarnaast beschikken ze over een eigen garage, krattenwasserij en Truck-Bus Wash.  

Gekoeld koerierswerk

Ruim 30 jaar geleden startte Tonnie van den Boogaard samen met zijn vrouw Henriëtte het koeriersbedrijf Vice Versa: “Al snel vroegen mijn klanten of ik ook gekoeld koerierswerk kon verzorgen”. Na het eerste gekoelde busje volgde een tweede busje en daarna een kleine vrachtwagen met koelmotor”. Het bedrijf groeide met de markt mee. “Markten zijn continu aan verandering onderhevig, daarop moet je als ondernemer inspelen”.

 

Onder druk door grote pakketdiensten

Midden jaren negentig komt het koerierswerk onder druk te staan door de komst van grote pakketdiensten die gebruik maken van uitgebreide netwerken. Vice Versa verlegt de aandacht daarom naar gekoeld vervoer. Tonnie: “Op tijd komen, op temperatuur afleveren en afspraken nakomen.“

Klant aan het woord:

In ons streven passen we goed bij elkaar

“Veld Koeltechniek  verzorgt vanaf 2004 onze koudetechniek. Daarbij worden onze installaties op afstand bewaakt 7 dagen per week 24 uur per dag. Veld koeltechniek neemt de verantwoordelijkheid voor installaties en temperaturen over. Ik streef naar perfectie en probeer mijn gedrevenheid over te brengen op onze medewerkers. In dat streven passen beide bedrijven goed bij elkaar.”

Veranderende markt

In het begin van dit millennium vraagt de markt om integratie in de logistieke keten: warehousing, orderpicking en transport. Nieuwe kansen waarbij Vice Versa in fasen investeert in koelvriesopslag, invriescapaciteit, tempereercapaciteit en ompakfaciliteiten.

Energiezuinig

In 2015 is geïnvesteerd in de uitbreiding met 15.000 m³ vriesruimte, 7.700 m³ gekoelde expeditie en een invriestunnel met een capaciteit van 70 ton. Alles gebaseerd op de nieuwste energiezuinige CO2 vriestechniek.

Vice-Versa-Expeditie

 

Wij helpen u graag verder