De vraag naar bijzonder vlees stijgt, merkt Wiljo Kuenen van Keurslagerij Kuenen in Ruurlo. ‘Ook miste ik een blikvanger in de winkel. Die twee zaken combineer ik nu. Met de nieuwe dry aged kast kan ik mijn vakmanschap uitstralen en bied ik mijn klanten een uniek stuk vlees.’
Lees verderEten koelen voor patiënten in aardbevingsgebied – in de provincie Groningen is het een hot item. Dat vraagt om koeltechniek die tegen een stootje kan.
Lees verderASR verzekeringen gelooft in duurzaamheid en wil niet meewerken aan leegstand. Renovatie van het ruim 40 jaar oude hoofdkantoor was daardoor een logische stap.
Lees verderSnel, lokaal en kleinschalig. Het zijn enkele kenmerken van de nieuwe economie én van het nieuwe foodconcept Stach food. Waar voor de koeltechniek de uitdaging ligt bij deze special retail?
Lees verderAls je omzet al jarenlang op hetzelfde niveau blijft steken, je de concurrentie om je heen ziet toenemen en je toe moet geven dat je zaak ronduit oubollig en gedateerd is, dán wordt het tijd om radicaal te veranderen.
Lees verderUnilever wil voor zijn Ola, Ben & Jerry’s en softijs maar één ding: zo veel mogelijk sales via zo veel mogelijk verkooppunten. Het (logistieke) geregel eromheen, inclusief vriezers, ijsmachines en ijs afleveren?
Lees verderVan idee tot realisatie. Van Bali tot in België. Een schepijsvitrine ontwikkelen voor de lancering van populaire Balinese fruitijsjes op de Belgische markt, dat is een lancering waarbij durf en innovatie voorop staan.
Lees verderVier maanden verbouwen zonder de winkel te sluiten. Dat vergt flexibiliteit. Heini Wegener had het volle vertrouwen in zijn aannemer, tegelzetter en Veld. Zonder draaiboek maar per dag werd bekeken welke afdeling verplaatst kon worden.
Lees verderHet doel; een tankstation van de toekomst realiseren. Niet alleen de standaard shop met voorverpakte broodjes, candy bars en flesjes drinken, maar verse producten.
Lees verderDe verse Aziatische producten van Plaza Foods zijn makkelijk te herkennen, makkelijk te bereiden en makkelijk om van te houden. Plaza Foods richt zich op de kwaliteit en smaak van haar producten.
Lees verderWanneer de markt vraagt om integratie in de logistieke keten besluit Vice Versa in fases te investeren in koelvriesopslag, invriescapaciteit, tempereercapaciteit en ompakfaciliteiten.
Lees verderDe keuken van een horecazaak inrichten met koelcellen en vriescellen? Easy. Maar wat als het gaat om een strandpaviljoen op een autoluw eiland?
Lees verder