Veld cases

Koelinstallatie Veld Koeltechniek

Prettig werkklimaat voor medewerkers Beyond Meat

Veld koeltechniek als totaalleverancier van alle warmte, koude, ventilatie én de luchtbehandeling voor een nieuwe productielocatie van vega-producten van Beyond meat. Het resultaat: goede producten en een prettig werkklimaat voor alle medewerkers. Wilco Oonk vertelt hoe.

Industrie Lees verder
Slager-met-dry-aged-vlees

Duurzame Coop is koelregels vóór dankzij duurzame klantrelatie

Een bekende supermarktformule met enthousiaste winkeleigenaar. En een monumentaal pand. Gaat dat samen met een duurzame toekomst? Ja. Dat bewijzen Coop Aalderink en Veld. Hoe? Met onder meer een van de meest duurzaam afgeschermde vlees-wandkoelmeubelen in Nederland. En monteurs die het hoofd koel houden

Retail Lees verder
Slager-met-dry-aged-vlees

Dry aged kast onderstreept mijn vakmanschap en het slagersambacht

De vraag naar bijzonder vlees stijgt, merkt Wiljo Kuenen van Keurslagerij Kuenen in Ruurlo. ‘Ook miste ik een blikvanger in de winkel. Die twee zaken combineer ik nu. Met de nieuwe dry aged kast kan ik mijn vakmanschap uitstralen en bied ik mijn klanten een uniek stuk vlees.’

Horeca Lees verder

Mijn product en vakmanschap in de spotlight dankzij de dry aged kast

Bij Grand-Café Hendrixen in Doetinchem steelt een nieuwe dry aged kast van Veld Koeltechniek de show. Door de prachtige stukken vlees in het zicht van zijn gasten te drogen, creëert Hendrixen een bijzondere beleving. ‘Met dry aged vlees bied ik mijn gasten iets unieks en onderscheidends.’

Horeca Lees verder

Estafette Odin: een vooruitziende biologische blik

In 1983 begon Odin als import-/exportbedrijf van biologische producten. Dat was in die tijd nog heel bijzonder, het bedrijf had een vooruitziende blik.

Lees verder

Modificatie koelmeubelen zorgt ervoor dat Plus van Tetering aan duurzaamheidseisen voldoet

De ombouw tot Plus Briljant formule stelde hoge eisen qua assortiment en op het gebied van duurzaamheid. Omdat de Arneg-meubelen van Veld nog van goede kwaliteit waren, was modificatie de moeite waard.

Retail Lees verder

Tachtig meter versstraat voor Ter Huurne Hollandmarkt

Vier maanden verbouwen zonder de winkel te sluiten. Dat vergt flexibiliteit. Heini Wegener had het volle vertrouwen in zijn aannemer, tegelzetter en Veld. Zonder draaiboek maar per dag werd bekeken welke afdeling verplaatst kon worden.

Retail Lees verder

Schepijsvitrine van Luciano SweetArt is meer dan standaard

Een ijssalon inrichten met een volledig witte schepijsvitrine van Italiaans design, tegen de standaard productspecificaties van de fabrikant in? Het kan, het moet! Innovatief inspelen op de wensen van de klant creëert de beste klantervaring.

Horeca Lees verder

Nieuwe koel-/vriescel halveert de energierekening van Bakkerij Doomernik

Als je ieder jaar groeit in omzet is verbouwen en uitbreiden ook bijna een continu proces. Berry Doomernik van Bakkerij Doomernik noemt zichzelf desalniettemin een grote speler onder de kleintjes.

Industrie Lees verder

De koel- en vriesinstallaties van Jumbo Kuipers worden warm gebracht

Björn Kuipers is naast succesvol scheidsrechter ook nog eens topondernemer. Om zijn activiteiten in goede banen te leiden is een goed draaiend team van groot belang.

Retail Lees verder

Koelcellen van het Badhuys bestand tegen zout en zand

De keuken van een horecazaak inrichten met koelcellen en vriescellen? Easy. Maar wat als het gaat om een strandpaviljoen op een autoluw eiland?

Horeca Lees verder

Verlaagd koelmeubel levert Plus Bruggers extra omzet

Als je als ondernemer in de retail gewend bent om snel te schakelen verwacht je dat ook van je leveranciers. Voor Jeroen Bruggers is Veld deze pragmatische en flexibele partner, al jarenlang.

Retail Lees verder