Veld cases

Slager-met-dry-aged-vlees

Dry aged kast onderstreept mijn vakmanschap en het slagersambacht

De vraag naar bijzonder vlees stijgt, merkt Wiljo Kuenen van Keurslagerij Kuenen in Ruurlo. ‘Ook miste ik een blikvanger in de winkel. Die twee zaken combineer ik nu. Met de nieuwe dry aged kast kan ik mijn vakmanschap uitstralen en bied ik mijn klanten een uniek stuk vlees.’

Horeca Lees verder
Ommelanderziekenhuis Harro en Jan

Shockproof en verantwoord koelen in Gronings ziekenhuis

Eten koelen voor patiënten in aardbevingsgebied – in de provincie Groningen is het een hot item. Dat vraagt om koeltechniek die tegen een stootje kan.

Horeca,Retail Lees verder
Case Harro en Iris

ASR: Eerste CO2 koelinstallatie in de grootkeuken omgeving

ASR verzekeringen gelooft in duurzaamheid en wil niet meewerken aan leegstand. Renovatie van het ruim 40 jaar oude hoofdkantoor was daardoor een logische stap.

Horeca Lees verder
Case Stach food

Koelwerkbanken smaakmaker bij Stach food

Snel, lokaal en kleinschalig. Het zijn enkele kenmerken van de nieuwe economie én van het nieuwe foodconcept Stach food. Waar voor de koeltechniek de uitdaging ligt bij deze special retail?

Retail,Horeca Lees verder
Case Gusto di Casto eigenaren

Soepele verbouwing van Gusto di Casto

Als je omzet al jarenlang op hetzelfde niveau blijft steken, je de concurrentie om je heen ziet toenemen en je toe moet geven dat je zaak ronduit oubollig en gedateerd is, dán wordt het tijd om radicaal te veranderen.

Horeca,Retail Lees verder
Logo Unilever

Met ijs gevulde vriezers helpen Unilever scoren

Unilever wil voor zijn Ola, Ben & Jerry’s en softijs maar één ding: zo veel mogelijk sales via zo veel mogelijk verkooppunten. Het (logistieke) geregel eromheen, inclusief vriezers, ijsmachines en ijs afleveren?

Horeca Lees verder
Bali Beach winkeloverzicht

Unieke schepijsvitrine voor de fruitijsjes van Bali Beach

Van idee tot realisatie. Van Bali tot in België. Een schepijsvitrine ontwikkelen voor de lancering van populaire Balinese fruitijsjes op de Belgische markt, dat is een lancering waarbij durf en innovatie voorop staan.

Horeca Lees verder
Ter Huurne eigenaren

Tachtig meter versstraat voor Ter Huurne Hollandmarkt

Vier maanden verbouwen zonder de winkel te sluiten. Dat vergt flexibiliteit. Heini Wegener had het volle vertrouwen in zijn aannemer, tegelzetter en Veld. Zonder draaiboek maar per dag werd bekeken welke afdeling verplaatst kon worden.

Retail Lees verder
Kuster Snackcounter

Separate koelinstallaties zorgen voor bedrijfszekerheid bij tankstation`van de toekomst Kuster.

Het doel; een tankstation van de toekomst realiseren. Niet alleen de standaard shop met voorverpakte broodjes, candy bars en flesjes drinken, maar verse producten.

Horeca,Retail Lees verder
Plaza foods li chang

Plaza Foods kiest voor CO2 installaties

De verse Aziatische producten van Plaza Foods zijn makkelijk te herkennen, makkelijk te bereiden en makkelijk om van te houden. Plaza Foods richt zich op de kwaliteit en smaak van haar producten.

Horeca Lees verder
Case Vice Versa Tonnie

Bewaking koel- en vriesinstallaties van Vice Versa in handen van Veld

Wanneer de markt vraagt om integratie in de logistieke keten besluit Vice Versa in fases te investeren in koelvriesopslag, invriescapaciteit, tempereercapaciteit en ompakfaciliteiten.

Industrie Lees verder
Badhuys pand

Koelcellen van het Badhuys bestand tegen zout en zand

De keuken van een horecazaak inrichten met koelcellen en vriescellen? Easy. Maar wat als het gaat om een strandpaviljoen op een autoluw eiland?

Horeca Lees verder