Service

De economische levensduur van uw koelinstallatie verlengen

Uw primair belang is een optimaal en betrouwbaar functionerende koel- en/of vriesinstallatie. Uw producten moeten op de juiste temperatuur blijven, tegen zo laag mogelijke kosten. Goed onderhoud verlengt de economische levensduur van uw koel- en vriesapparatuur.

Veld biedt verschillende onderhoudscontracten, waarmee niet alleen de levensduur van uw koelinstallatie wordt verlengd, maar ook de probleemloze werking ervan. Met de diverse Service Level Agreements die wij daarvoor aanbieden houdt u zelf de touwtjes in handen en bepaalt u zelf welke contractvorm het beste bij u past.

Wij zorgen waar nodig voor een snelle interventie bij u op locatie. Bij storingsmeldingen staat onze landelijk opererende serviceafdeling 24 uur per dag, zeven dagen in de week en 365 dagen per jaar voor u klaar. U wordt automatisch doorgeschakeld met de experts op onze geoutilleerd serviceafdeling. Zij wijzen op basis van toegekende prioriteiten uw storingsmelding direct toe aan de dichtstbijzijnde servicemonteur, die alle benodigde gegevens van uw installatie inclusief eventuele storingshistorie tot zijn beschikking heeft.

Voorkom storingen met onze Meldkamer

Ook wanneer u het zelf nog niet weet, hebben onze experts een storing al gesignaleerd en nemen contact met u op waardoor u geen negatieve gevolgen van de storing zult ervaren.

Onze service stopt nooit
Problemen gesignaleerd voor u het door heeft
Storing? Wij komen direct in actie
Storingen verhelpen op afstand

Uw koel- en vriesinstallaties zorgeloos onder controle met 24 uurs monitoring

De meldkamer van Veld is 24 uur per dag en 7 dagen in de week verantwoordelijk voor de monitoring van onze koelinstallaties door heel Nederland. Via afstandsbeheer middels het ADAP-KOOL® systeem voorzien we onze klanten en collega’s van parate kennis. We waken over uw installatie zodat deze optimaal kan functioneren. Zo heeft u uw koel- en vriesinstallatie zorgeloos onder controle. 

ADAP-KOOL

Het DANFOSS ADAP-KOOL® systeem is een open systeem, installateur onafhankelijk en door een ieder te onderhouden en te bedienen. Hiermee zijn we in staat uw koel- en vriesinstallaties op afstand te beheren en monitoren.

Afwijkingen op de normale bedrijfscondities worden door uw installatie automatisch doorgemeld aan de meldkamer. Een team van gespecialiseerde medewerkers stelt de diagnose en bepaalt de benodigde vervolgactie, veelal voordat u er iets van gemerkt heeft. Dit gedurende het gehele jaar rondom de klok. Ook zijn de verplichte temperatuurregistraties met ADAP-KOOL® eenvoudig en eenduidig aan te leveren.

24 uur / 7 dagen zekerheid in koude

U kunt digitaal om veranderingen van uw ADAP-KOOL® instellingen verzoeken, zoals temperatuur veranderingen of in- of uitschakelen. Voor dringende ondersteuning kunt u rechtstreeks te bellen met onze meldkamer via 0544-476 476. Onze experts staan 24 uur per dag voor u klaar.

Service Levels

Goed onderhoud van uw koel- en vriesinstallaties loont. Veld biedt gegarandeerd preventief en correctief onderhoud op contractbasis. Met onze Service Levens bepaalt u zelf welk onderhoudscontract het beste past bij uw organisatie en tot hoever wij u mogen ontzorgen.  

 

 

Basic

 

Comfort

 

All-in

 

All-in+

F-gassen verordening*

Preventief onderhoud*
Correctief onderhoud incl. arbeidsuren  
Correctief onderhoud incl. arbeidsuren en materialen    
Temperatuur registraties      
Inspectie/calibratie/hygiënepakket      

* Wettelijke verplichting

Schakel onze expertise in

Naast de standaard SLA’s is er voor uw specifieke servicewens ook maatwerk te leveren. Neem voor meer informatie of een offerte contact op met onze Serviceafdeling.

Storing? Wij helpen u graag!