Retail

Als retailondernemer heeft u maar één doel en dat is een succesvolle onderneming. Een betrouwbare koeling is daarom voor u essentieel. Hiermee waarborgt u de versheid van uw producten en voorkomt u derving. Naast uw eigen ideeën over het inrichten van uw winkel moet u voldoen aan de laatste eisen op het gebied van veiligheid, hygiëne en wetgeving om uw doelstelling te behalen. Veld adviseert u graag als het gaat om een passende, koeltechnische oplossing.

Met vooruitziende blik

De mens, het milieu en de oplossing staan bij ons centraal. Naast dat we met onze retailoplossingen aan uw vraag willen voldoen zetten we ook graag een stapje extra. Ontwikkelingen in de markt, zowel op het gebied van trends, consumenten als de politiek worden door ons nauwgezet in de gaten gehouden. In combinatie met onze jarenlange ervaring en gepassioneerde technici resulteert dit in nieuwe concepten die bovendien toekomstbestendig zijn.  Zo helpen we u succesvol te zijn en stappen vooruit te zetten én houden we onszelf scherp en betrokken.

Retail koel- en vriesmeubelen van Veld

Wij beschikken over een ruim assortiment koel- en vriesmeubelen voor zowel opslag van uw producten als het mooi presenteren van de producten in uw winkel. Onze gerenommeerde merken staan garant voor kwaliteit. Daarnaast investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers zodat hun kennis van de laatste innovaties altijd up to date is.

Nieuwe kansen voor de retailer

De wereld van foodretail is erg aan verandering onderhevig. Dat maakt de markt bijzonder interessant en biedt u als retailer nieuwe kansen. De moderne consument vraagt om een gezonde gemaksoplossing voor ieder eetmoment van de dag. Hier wordt steeds vaker gekozen voor one-stop-shoplocaties met een retail en horecafunctie . Als innovatieve partij in koeltechnische oplossingen zijn we goed op de hoogte van wat er speelt in het veld. Onze jarenlange ervaring en kennis binnen zowel retail als horeca brengen we eenvoudig samen binnen foodservice. Voor u het voordeel van één aanspreekpartner voor al uw koeltechnische vraagstukken.

Meer bedrijfszekerheid met een vernevelingsysteem

Een ten alle tijde betrouwbare koeling is essentieel om de versheid van producten te waarborgen en derving te voorkomen. Bij extreem hoge temperaturen kan het soms zijn dat er zoveel van de koelinstallatie gevraagd wordt dat deze niet optimaal blijft presteren. Een vernevelingsysteem, die de temperatuur rondom de condensor reduceerd kan een oplossing bieden. Onze experts adviseren u hier graag over!

Meer weten of het vernevelingsysteem

De juiste mensen op het juiste moment

Veld zorgt voor de juiste mensen, op het juiste moment. We snappen als geen ander dat bij een verbouwing of nieuwbouwproject snelheid en een strakke planning essentieel zijn voor u. Onze flexibele organisatie en gedreven medewerkers staan hiervoor garant.

Ons projectbureau

Het projectmanagement van onze projecten ligt in handen van ons projectbureau. Ons installatieteam bestaande uit vakbekwame en goed opgeleide professionals is verantwoordelijk voor de installatie en montage en zorgen dat u en uw klanten zo weinig mogelijk hinder van de verbouwing ondervinden.

Oplossingen op maat

Onze afdeling Retail draagt naast moderne en energiezuinige oplossingen in de koude ook zorg voor de juiste presentatie van uw producten. Dat wil zeggen dat we uw meubelen in een door u gewenste RAL kleur kunnen leveren en zelfs van branding kunnen voorzien.

Ook andere persoonlijke wensen met betrekking tot het design van uw koel- en vriesmeubelen zijn bespreekbaar. Denk hierbij aan de afmetingen of de hoogte van de meubels. Of het nu gaat om koelcellen, koelwerkbanken, koelvitrines, wandkoelingen, diepvrieskasten of selfservicetoonbanken; bij Veld bent u aan het juiste adres voor een maatwerkoplossing.

Wij werken voor

Logo Coop
Logo Bakkerij Doomernik
Luciano-Sweetart-Logo
Bali Beach Logo

Velden met een * zijn verplicht